skip to Main Content
Menu
03-89575770 info@muslimtravelbug.com

MUSIM PANAS
Jun-Ogos

Musim panas korea merupakan musim yang kurang popular dikalangan orang Malaysia. Kebiasaannya musim panas korea adalah tempoh berpuasa dan hari raya di Korea. Walaupun demikian, sebenarnya musim panas merupakan musim yang disukai oleh orang korea kerana terdapat pelbagai aktivit yang boleh dilakukan seperti aktiviti air, sukan dan sebagainya.

Selain itu, terdapat pelbagai festival yang akan dilakukan ketika musim panas. Antara kawasan yang terkenal ketika musim panas dikalangan orang korea adalah Pantai Haeyundae, Busan.

Untuk Seoul pula, kami cadangan anda melawat kawasan Seoul menggunakan public transport. Terdapat banyak kawasan yang akan mempunyai pelbagai aktivit seperti di kawasan Gwanghamun Square dan city hall. Anda juga harus mencuba Bingsu (ABC ais versi korea) ketika musim panas.

Tarikh Pelepasan 2016 & 2017

Tarikh Jenis Pakej Harga Status & Jadual
COMING SOON SEOUL RMXXXX COMING SOON

Join Tour Seoul

Nama *
No. Tel. *
Email *
Pakej *
Date (Example 11-15 JAN 2017)*
*Pilih tarikh anda daripada jadual dan tulis di ruangan ini
Bilangan Dewasa *
Bilangan Kanak-kanak (2 - 12 tahun)
Bilangan Bayi (jika ada)
Resit Bank/Bukti Pembayaran (RM100 seorang)
*Jika anda belum bersedia untuk membuat bayaran,sila abaikan bahagian ini. Anda boleh membuat bayaran selepas menerima invoice anda.
Pesanan (jika ada)
Terma & Syarat
Program ini diuruskan sepenuhnya oleh Muslimtravelbug.com. Pakej ini termasuk flight dan ground arrangement. Pihak kami tidak akan bertanggungjawab sekiranya berlaku kejadian yang tidak diingini seperti kematian atau hilang upaya kekal menyeluruh akibat kemalangan, bantuan segera perbelanjaan pengkebumian, perbelanjaan perubatan, perbelanjaan hospital dan lain-lain yang berkaitan dengan liabiliti persendirian seperti kehilangan bagasi atau ganti rugi terhadap musibah yang tidak diduga. Para peserta disarankan untuk mengambil insuran peribadi sepanjang berada di Seoul, Korea.

Back To Top