skip to Main Content
Menu
Australia Perth Pinnacles
Australia Perth Pinnacles
Australia Perth Wave Rock
Australia Melbourne Phillip Island
Australia Sydney Harbour Bridge
Sunny View Of Gold Coast, Queensland, Australia
Butiran Pakej Percutian

Pakej ke Australia merupakan pakej yang mula mendapat sambutan antara kalangan orang malaysia sejak kebelakangan ini. Australia menjadi salah satu destinasi popular disebabkan pengalaman seakan akan berada di eropah dan suasananya yang menarik. Selain itu, pelbagai promosi tambang murah baru-baru ini turut menyumbang kepada sambutan terhadap negara ini. Antara lokasi yang menjadi tumpuan rakyat malaysia adalah Sydney, Perth, Gold Cost dan Melbourne.

Jika anda mencari pakej percutian yang halal,khas untuk muslim dan pada harga yang bajet, bercutilah bersama Muslimtravelbug. Pakej ke Australia,Pakej ke Australia,Pakej ke Australia

Nama Pakej Jadual Perjalanan
Pakej Perth
Pakej Melbourne
Pakej Sydney
Pakej Gold Coast
Dapatkan Harga Termasuk Penerbangan

Hanya pilih jenis pakej anda dan maklumkan bilangan peserta dan tarikh yang percutian yang anda inginkan. Kami akan buatkan quotation berdasarkan harga penerbangan terendah!

Klik Disini Untuk Panduan Lanjut

ATAU

Hantarkan apa-apa soalan anda terus kepada kami

Terma & Syarat

Deposit minima RM100/pax untuk Pakej Persendirian (Ground Arrangement – pakej tanpa tiket penerbangan).

Deposit termasuk tiket penerbangan akan dimaklumkan melalui email sekiranya anda ingin membuat tempahan termasuk tiket penerbangan.

Bayaran terakhir adalah 14 hari (Tanpa tiket penerbangan) atau 45 hari (Termasuk tiket penerbangan) sebelum tarikh travel anda.

Sila rujuk Syarat (Pakej Persendirian) untuk maklumat lanjut.