skip to Main Content
Menu
Pakej Ke Jepun
Pakej Ke Jepun
Butiran Pakej Percutian

Pakej ke Jepun daripada MTB adalah pakej jepun berdasarkan pengalaman sebenar rakyat malaysia yang tinggal di Jepun. Pakej kami mengutamakan kos yang rendah kerana matawang di jepun yang lebih tinggi daripada Malaysia dan pengalaman menarik seperti lawatan “Must Visit” di jepun. Antara bandar yang menjadi tumpuan adalah Tokyo dan Osaka. Jepun merupakan negara yang menarik kerana budaya,akhlak yang baik dan perbezaan teknologi jauh berbanding malaysia. Anda pasti tidak akan dapat melupakan pengalaman anda bersama orang jepun di negara ini.

Jika anda mencari pakej percutian muslim yang mengutamakan pengalaman menarik pelancongan pada harga yang bajet, melanconglah bersama Muslimtravelbug. Pakej Ke Jepun,Pakej Ke Jepun,Pakej Ke Jepun

JEPUN

Tempoh Nama Pakej Harga Jadual Perjalanan
5H4M 5D4N Tokyo-Osaka Budget Tour

(Public Transport)

Bermula RM1740
6H5M 6D5N Tokyo-Osaka Budget Tour

(Public Transport)

Bermula RM2040
Dapatkan Harga Termasuk Penerbangan

Hanya pilih jenis pakej anda dan maklumkan bilangan peserta dan tarikh yang percutian yang anda inginkan. Kami akan buatkan quotation berdasarkan harga penerbangan terendah!

Klik Disini Untuk Panduan Lanjut

ATAU

Hantarkan apa-apa soalan anda terus kepada kami

Terma & Syarat

Deposit minima RM100/pax untuk Pakej Persendirian (Ground Arrangement – pakej tanpa tiket penerbangan).

Deposit termasuk tiket penerbangan akan dimaklumkan melalui email sekiranya anda ingin membuat tempahan termasuk tiket penerbangan.

Bayaran terakhir adalah 14 hari (Tanpa tiket penerbangan) atau 45 hari (Termasuk tiket penerbangan) sebelum tarikh travel anda.

Sila rujuk Syarat (Pakej Persendirian) untuk maklumat lanjut.