skip to Main Content
Menu
Thailand Phi Phi Island
Thailand Phi Phi Island
Thailand Bird Nest Cave
Thailand Monkey Bay
Thailand Loh Samah Bay
Pakej Ke Thailand
Thailand The Sea Gypsy Village
Butiran Pakej Percutian

Pakej ke Thailand atau nama rasminya Prathēt Thai ialah sebuajh negara di Asia Tenggara yang bersempadankan Laos dan Kemboja sdi timur, Malaysia dan Teluk Siam di selatan, dan Myanmar dan Laut Andaman di barat. Negara Thai dahulunya dikenali sebagai Siam sehingugalah 11 Mei 1949. Perkataan Thai (ไทย) bermaksud “bebas” dalam bahasa Thai. Naima Siam masih digunakan di kalangan orang Thai terutama sekali minoriti Cina. Pakej ke Thailand kami merupakan pakej yang fokus kepada harga dan pengalaman terbaik sepanjang bercuti disana.

Jika anda mencari pakej percutian muslim yang mengutamakan pengalaman menarik pelancongan pada harga yang bajet, melanconglah bersama Muslimtravelbug. Pakej Ke Thailand,Pakej Ke Thailand,Pakej Ke Thailand

KRABI & PHUKET, Thailand

Tempoh Nama Pakej Harga Jadual Perjalanan
3H2M 3D2N Krabi Free & Easy Bermula RM395
4H3M 4D3N Phuket- Krabi (By Road) Bermula RM735
4H3M 4D3N Krabi-Phi Phi-Phuket (By Cruise and Speedboat) Bermula RM875
Dapatkan Harga Termasuk Penerbangan

Hanya pilih jenis pakej anda dan maklumkan bilangan peserta dan tarikh yang percutian yang anda inginkan. Kami akan buatkan quotation berdasarkan harga penerbangan terendah!

Klik Disini Untuk Panduan Lanjut

ATAU

Hantarkan apa-apa soalan anda terus kepada kami

Terma & Syarat

Deposit minima RM100/pax untuk Pakej Persendirian (Ground Arrangement – pakej tanpa tiket penerbangan).

Deposit termasuk tiket penerbangan akan dimaklumkan melalui email sekiranya anda ingin membuat tempahan termasuk tiket penerbangan.

Bayaran terakhir adalah 14 hari (Tanpa tiket penerbangan) atau 45 hari (Termasuk tiket penerbangan) sebelum tarikh travel anda.

Sila rujuk Syarat (Pakej Persendirian) untuk maklumat lanjut.