skip to Main Content
Menu
China Beijing Tian An Men Square
China Beijing Tian An Men Square
China Beijing Juyongguan Great Wall
China Beijing Olympic Stadiums
China Beijing The Summer Palace
Butiran Pakej Percutian

Pakej Percutian Beijing merupakan salah satu pakej pilihan rakyat malaysia untuk melihat sendiri suasana sebenar di China. Beijing merupakan ibu negara china dan terletak di sebelah utara wilayah Heibei.Beijing padat dengan penduduk lebih kurnag 21 juta orang. Disini juga terletaknya pengangkutan moden seperti railway, expressway, highspeed train dan beijing capital international airport.

Suhu di beijing agak sejuk kerana bandar ini terletak di utara china. Musim sejuk di beijing adalah antara 3-6 bulan berbandung musim luruh dan musim bunga yang hanya 2 bulan sahaja. Ketika musim sejuk, angin bertiup kuat dan berpasir. Anda dinasihatkan menggunakan pakaian sesuai untuk cuaca di sini.

Antara tempat-tempat wajib dilawati antara The Forbidden City,Kota Tiananmen,Great Wall of China,Hutong,Niujie Mosque,Russian Market di Yabaolu dan summer place. Ada pelbagai lagi tempat-tempat lain yang menarik mengikut citarasa dan tema percutian anda.

Untuk pengetahuan anda, tembok besar china merupakan ikon negara china dan merupakan benteng pertahanan yang dibina untuk mengelakkan bandar ini daripada diceroboh. Terdapat pelbagai kisah menarik bagaimana tembok ini dibina dan mempunyai sejarahnya yang tersendiri. Sebab itulah tembok besar china merupakan tempat wajib lawatan ke beijing.

Jika anda mencari pakej percutian muslim yang mengutamakan pengalaman menarik pelancongan pada harga yang bajet, melanconglah bersama Muslimtravelbug.

Pakej Percutian Beijing,Pakej Percutian Beijing,Pakej Percutian Beijing

Tempoh Nama Pakej Harga Jadual Perjalanan
4H3M 4D3N Beijing Muslim Tour Bermula RM1148
5H4M 5D4N Beijing Muslim Tour Bermula RM1253
6H5M 6D5N Beijing Muslim Tour Bermula RM1549
7H6M 7D6N Beijing Muslim Tour Bermula RM1393
Dapatkan Harga Termasuk Penerbangan

Hanya pilih jenis pakej anda dan maklumkan bilangan peserta dan tarikh yang percutian yang anda inginkan. Kami akan buatkan quotation berdasarkan harga penerbangan terendah!

Klik Disini Untuk Panduan Lanjut

ATAU

Hantarkan apa-apa soalan anda terus kepada kami

Terma & Syarat

Deposit minima RM100/pax untuk Pakej Persendirian (Ground Arrangement – pakej tanpa tiket penerbangan).

Deposit termasuk tiket penerbangan akan dimaklumkan melalui email sekiranya anda ingin membuat tempahan termasuk tiket penerbangan.

Bayaran terakhir adalah 14 hari (Tanpa tiket penerbangan) atau 45 hariĀ (Termasuk tiket penerbangan) sebelum tarikh travel anda.

Sila rujuk Syarat (Pakej Persendirian) untuk maklumat lanjut.