skip to Main Content
Menu
Indonesia Bukit Tinggi Minangkabau Pdikm
Indonesia Bukit Tinggi Minangkabau Pdikm
Indonesia Bukit Tinggi Pandai Sikek Village
Indonesia Bukit Tinggi Istana Pagaruyung
Indonesia Bukit Tinggi Lake Maninjau
Indonesia Bukit Tinggi Ngarai Sianok
Butiran Pakej Percutian

Pakej Percutian Padang Bukit Tinggi ini merupakan salah satu pakej terbaru kami.Padang merupakan ibu negeri dan bandar terbesar di Sumatra Barat, Indonesia. Bukit Tinggi pula merupakan salah satu kawasan kampung yang ada di bahagian Hilir daerah Sumatera Utara, Indonesia. Disebabkan jarak yang agak dekat, kebiasaanya pakej akan digabungkan untuk melawat kedua-dua tempat ini.

Untuk pakej ini, Terdapat lapangan terbang baru iaitu Lapangan Terbang Antarabangsa Minangkabau (PDG/WIPT). Padang terkenal dengan masakan Padangnya, seperti rendang, soto dan sate Padang, dengan Restoran Padang banyak terdapat di seluruh kota besar di Indonesia.

Padang juga dikenal dengan legenda Siti Nurbaya dan Malin Kundangnya. Di bukit Muara, terdapat kubur Siti Nurbaya dengan sebuah jambatan yang juga bernama Siti Nurbaya, manakala di pantai Air Manis terdapat batu Malin Kundang. Lokasi ini agak ramai dikunjungi terutama dari petang hingga malam hari.

Pakej Percutian Padang Bukit Tinggi,Pakej Percutian Padang Bukit Tinggi,Pakej Percutian Padang Bukit Tinggi

PADANG BUKIT TINGGI, Indonesia

Tempoh Nama Pakej Harga Jadual Perjalanan
3H2M 3D2N Padang Bukit Tinggi Muslim Tour Bermula RM531
4H3M 4D3N Padang Bukit Tinggi Muslim Tour Bermula RM676
Dapatkan Harga Termasuk Penerbangan

Hanya pilih jenis pakej anda dan maklumkan bilangan peserta dan tarikh yang percutian yang anda inginkan. Kami akan buatkan quotation berdasarkan harga penerbangan terendah!

Klik Disini Untuk Panduan Lanjut

ATAU

Hantarkan apa-apa soalan anda terus kepada kami

Terma & Syarat

Deposit minima RM100/pax untuk Pakej Persendirian (Ground Arrangement – pakej tanpa tiket penerbangan).

Deposit termasuk tiket penerbangan akan dimaklumkan melalui email sekiranya anda ingin membuat tempahan termasuk tiket penerbangan.

Bayaran terakhir adalah 14 hari (Tanpa tiket penerbangan) atau 45 hariĀ (Termasuk tiket penerbangan) sebelum tarikh travel anda.

Sila rujuk Syarat (Pakej Persendirian) untuk maklumat lanjut.