skip to Main Content

Harga Seorang Bermula

RM7999

Termasuk Penerbangan

Khidmat Pelanggan

Tetapkan temujanji bersama kami melalui Chat dan dapatkan info lanjut berkenaan percutian ini sekarang.

12 Hari 9 Malam

Oman Air

3 Bintang

30 Seat

Tarikh Pelepasan

1-12 Mar 2020
4-15 Apr 2020
6-17 Apr 2020

Aturcara Program

HARI 1: KUALA LUMPUR – MUSCAT (TRANSIT) – LONDON (MDK)

Berkumpul di KLIA untuk penerbangan lewat malam ke London melalui Muscat, Oman. Transit di Muscat sekitar dua jam sebelum terbang ke London

HARI 2: LONDON (MM)

Tiba di London pada waktu pagi, anda akan dibawa ke Bicester Village untuk membeli-belah lebih daripada 160 jenama antarabangsa seperti Gucci, Salvatore Ferragamo, Tod, Dior, Coach dengan harga diskaun sehingga 70%. Kemudian terus ke London Eye, Westminster Bridge dan Victoria Embankment di London untuk sesi aktiviti bebas sebelum berangkat ke hotel untuk makan malam dan rehat.

HARI 3: LONDON (SP/MM)

Sarapan pagi di hotel, anda akan melawati bandar Orient selama setengah hari di sekitar London. Lawatan pertama adalah Istana Buckingham, Dewan Bandaraya London, Jambatan Menara, Menara London, Sungai Thames. Kemudiannya akan diteruskan ke Westminster Abbey, Dewan Parlimen, Trafalgar Square dan Downing Street, kediaman rasmi Perdana Menteri UK. Selepas tamat lawatan bandar, anda bebas untuk menerokai London dan Oxford Street. Anda juga boleh memilih untuk berehat di Hyde Park sebelum makan malam dan terus balik ke hotel.

HARI 4: LONDON – BRUSSELS – AMSTERDAM (SP/MM)

Selepas sarapan pagi, daftar keluar hotel dan terus ke Dover Port untuk ke Calais melalui feri. Kemudian, anda akan dibawa ke Brussels. Lawati Dewan Bandaraya, Istana Besar, Tiang Kongres, Manneken Pis. Lawatan ini juga termasuk Atomium untuk foto. Teruskan perjalanan ke Amsterdam. Tiba sahaja disana, makan malam dan daftar masuk di hotel.

HARI 5: AMSTERDAM (SP/MM)

Selepas sarapan, anda akan dibawa ke Zaanse Schanns untuk kincir angin, dan demonstrasi pembuatan keju. Seterusnya, anda akan ke Coster Diamond untuk lawatan di kilang berlian. Lawati Masjid Fatih Camii untuk solat. Kemudian, teruskan lawatan di sepanjang sungai dengan Canal Cruise. Aktiviti bebas di Damrak Square. Makan malam di restoran dan kembali ke hotel.

HARI 6: AMSTERDAM – COLOGNE – FRANKFURT (SP/MM)

Selepas sarapan pagi, daftar keluar hotel dan terus ke Cologne untuk bergambar di Cologne Cathedral dan terus ke Masjid Cologne untuk solat. Teruskan perjalanan ke Frankfurt. Setelah tiba, terus ke Romerberg untuk melihat bangunan setengah abad yang indah di pasar bersejarah seperti Ordens Deutsche Kirche, Romerberg, Hauptwache, Menara Escenheimer, Menara Utama, Alte Oper, Frankfurt am Main Hauptbahnhof. Makan malam di restoran dan daftar masuk hotel.

HARI 7: FRANKFURT – HEIDELBERG – TITISEE – ZURICH (SP/MM)

Selepas sarapan pagi, daftar keluar hotel dan terus ke Istana Heidelberg untuk bergambar. Kemudian, teruskan perjalanan ke Zurich, perjalanan ke tengah-tengah kawasan Black Forest yang menakjubkan, melintasi Jerman dalam perjalanan ke Switzerland untuk melawat Titisee yang menarik, untuk melawat pembuat jam Drubba yang terkenal dan melihat bagaimana Jam Cuckoo dibuat. Aktiviti bebas untuk membeli-belah. Kemudian terus ke Rhine Falls melalui Rheinfallstrasse; air terjun yang terbesar di Eropah. Perjalanan diteruskan ke Zurich, makan malam di restoran dan daftar masuk ke hotel.

HARI 8: ZURICH – LUCERNE – ENGELBERG – ZURICH (SP/MM)

Selepas sarapan pagi, teruskan dengan lawatan orientasi di Lucerne untuk melihat Lucerne City; Monumen Singa, Jambatan Chapel, Tasik Lucerne, Gereja St. Leodegar dan kemudian membeli belah barangan Swiss. Teruskan ke Engelberg dan mendaki Mt Titlis dengan kereta kabel; perjalanan pengembaraan ke puncak tertinggi di Switzerland Tengah sambil menikmati salji. Turun ke Engelberg, makan malam di restoran dan kembali ke hotel.

HARI 9: ZURICH – BELFORT – PARIS (SP/MM)

Selepas sarapan pagi, daftar keluar hotel. Kemudian, teruskan dengan lawatan ke Belfort untuk bergambar di Fort de Bessoncourt. Lawati Masjid Pusat Belfort untuk solat dan terus ke Paris. Setelah tiba di Paris, dapatkan makan malam yang telah dibungkus dan daftar masuk di hotel.

HARI 10: PARIS (SP/MM)

Selepas sarapan, teruskan dengan Tour Orientasi Paris. Lawat Menara Eiffel, Notre-Dame, Muzium Louvre, Les Invalides, Grand Palais, Arch de Triomphe, Place de la Concorde, Trocadero, Champs-Elysees. Kemudian, terus ke Muzium Fragonard Parfumeur; disini anda akan tahu bagaimana cara minyak wangi dibuat sebelum meneruskan ke Galeri Lafayette Haussman untuk aktiviti membeli-belah. Lawati Masjid Besar Paris untuk solat. Makan malam di restoran dan daftar masuk di hotel.

HARI 11: PARIS (SP)

Selepas sarapan, daftar keluar hotel dan teruskan dengan aktiviti bebas di La Valle Village sebelum menuju ke Lapangan Terbang Antarabangsa Paris untuk berlepas.

HARI 12: TIBA DI KLIA (MDK)

Tiba di Lapangan Terbang Antarabangsa Kuala Lumpur.

Senarai Harga

Harga Dewasa Kanak-Kanak Berkatil Kanak-Kanak Tidak Berkatil Bayi
Sebenar RM8299 RM7599 RM7099 RM1000
15 Terawal RM7999 RM7299 RM6799 RM1000

Nota Lanjut

  • Deposit bayaran adalah sebanyak RM1000 seorang. 
  • Harga Pakej pada bulan April 2020 adalah RM200 lebih tinggi.
  • Harga 15 peserta terawal berdasarkan konsep siapa cepat dia dapat.
  • Bayaran akhir perlu dibuat 45 hari sebelum tarikh berlepas.
  • Pakej ini adalah pakej lengkap tanpa bayaran tersembunyi.

Pakej Termasuk

Return Oman Air flight tickets of economy class including gas surcharge and all the flight taxes.
Return 30kg of baggage per person and 7kg cabin luggage
3* hotel or equivalent with international breakfast
Halal or Muslim friendly Half board meals as mentioned in the itinerary
City tax in London, Paris, Brussels, Zurich and Amsterdam
Entrance fee for the place of visits: Amsterdam Canal Cruise and Mt Titlis
Air-conditioned and comfortable shuttle bus for transportation
Tip for tour guide and shuttle bus driver
Accompanied by well-trained and professional tour leader.

Perlukan pakej ground sahaja?

Apa itu pakej ground? Pakej ground bermaksud pakej tanpa penerbangan. Anda akan menguruskan tiket penerbangan anda sendiri dan kami akan sediakan pengurusan tour di destinasi anda daripada A-Z.

Muat Turun Jadual Lengkap

Muat turun jadual dalam bentuk pdf ataupun cetak terus info jadual lengkap daripada laman web ini.

Kelebihan Pakej Ini

 Bermalam di Feri Stena Line
 Cruise Experience: Paris River Cruise & Amsterdam Canel Cruise
 Termasuk tiket lawatan ke Eiffel Tower Paris
 Hotel Selesa 3 bintang lengkap Liff Sahaja
 Makan malam istimewa (3 course)
 Bonus : Pengalaman di MT Titlis
 Kualiti Masa : Bukan Pakej Touch & Go
 Tiada Compulsary Shop

Berhubung Dengan Kami

Hubungi kami pada waktu pejabat di
03 95441442 (Isnin Jumaat 9.00am-5.30pm) ataupun diluar waktu pejabat, anda boleh berhubung atau whatsapp dengan tour consultant kami

Fendi 0168115770

Aishah 0162028227

Hani 0163625434

Khalis 0107625770

Berminat untuk Tempahan?

Anda hanya perlu isikan borang ini dan kami akan emailkan anda butiran lanjut perjalanan, jumlah bayaran penuh untuk kumpulan anda serta info pakej lengkap.

    Pertanyaan/SurveyBerminat Tempahan