fbpx

4D3N Shopping Ho Chi Minh

Bermula RM1890/pax
  • 4 Hari 3 Malam
  • 3 Bintang
  • Airasia
  • 15 Seat

Jadual Perjalanan

  • HARI 1: BERANGKAT DARI KUALA LUMPUR KE HO CHI MINH – LAWATAN BANDAR (MT/MM) 

    Berkumpul di airport KLIA dan anda akan diberikan taklimat berkenaan ke Saigon, CU Chi, My Tho oleh wakil ketua rombongan syarikat kami. Daftar masuk penerbangan dan berlepas dari KLIA untuk penerbangan ke Saigon. Setelah tiba di lapangan terbangan Tan Son Nhat, anda akan berjumpa dengan pemandu pelancong kami di sana dan terus menuju ke pusat bandar untuk melawat The Hundreds Years Red Cathedral; The Old Post Office; The People’s Committee Hall; French Opera House. Membeli- belah di Sigon Square. Makan malam di restoran halal dan bermalam di Saigon.

  • HARI 2: HO CHI MINH – CU CHI – CITY TOUR (SP/MT/MM) 

    Selepas sarapan pagi, bertolak selama 2 jam ke My Tho dan anda akan melihat keindahan permandangan semasa perjalan ke sana. Setelah tiba di sana anda akan menaiki bot di Mekong River berhenti di pulau kecil yang bernama Thoi Son dan anda boleh merasai buah-buahan bermusim, gula-gula kelapa dan lading leabh. Seterusnya, anda akan di bawa membeli belah di tempat yang menarik dengan harga berpatutan dan membeli belah di Night Market. Makan malam dan berehat di hotel.

  • HARI 3: HO CHI MINH – CU CHI TUNNEL (SP/MT/MM) 

    Selepas sarapan pagi di hotel, anda akan terus ke Cu Chi Tunnels – Rangkaian terowong lebih daripada 200km di mana anda akan berjalan ke dalam hutan untuk melawat medan perang, pintu masuk rahsia, kereta kebal, pondok, perangkap, bengkel tentera, kawah boom dan dapat merasai kehidupan yang sukar di dalam terowong. Makan tengah hari di restoran halal. Selepas itu, anda akan melawat di Shooting range dan dapat mencuba AK47, M16, machine gun dan lain-lain. Seterusnya, perjalanan diteruskan dengan melawat ke Rice paper workshop dapat menikmati makanan di zaman perang dan juga lawatan ke Muzium perang. Membeli-belah di Ben Thanh. Makan malam di restoran halal dan bermalam di Saigon.

  • HARI 4: PULANG KE KUALA LUMPUR (SP) 

    Selepas sarapan pagi dan mempunyai masa lapang anda boleh berjalan-jalan untuk membeli belah secara sendirian. Pada tengah hari kita akan bertolak ke lapangan terbang untuk pulang ke kuala lumpur dengan membawa kenangan manis Bersama.

Termasuk:

  • Tiket penerbangan pergi-balik oleh Air Asia berserta bagasi 20kg dan makan dalam pesawat
  • Penginapan di Hotel Lokal 3 Bintang beserta sarapan pagi antarabangsa
  • Pengangkutan bas persiaran berhawa dingin yang selesa
  • Tip kepada pemandu pelancong dan pemandu bas persiaran
  • Menaiki bot di Sungai Mekong seperti yang dinyatakan dalam pakej.
  • Air mineral (1 botol / seorang / sehari)
  • Tiket masuk seperti yang dinyatakan dalam aturcara. Makanan halal atau mesra muslim seperti yang dinyatakan dalam pakej

Tidak Termasuk:

  • Insurans Etiqa takaful (Tambahan RM45/pax)
  • Perbelanjaan peribadi seperti makan, minum yang tidak dinyatakan dalam aturcara, saguhati, dobi dan lain-lain.
  • Urusan visa untuk peserta bukan warga Malaysia.

Butiran lain-lain:

  • Deposit bayaran adalah sebanyak RM500 seorang.
  • Harga 15 peserta terawal berdasarkan konsep siapa cepat dia dapat.
  • Bayaran akhir perlu dibuat 45 hari sebelum tarikh berlepas.
  • Pakej ini adalah pakej lengkap tanpa bayaran tersembunyi.

Tarikh Pelepasan:

Senarai Harga

Dewasa Single Kanak-kanak berkatil Kanak-kanak tidak berkatil Bayi
Harga RM1990 RM2299 RM1899 RM1699 RM500
  • Berhubung terus dengan team kami untuk sebarang persoalan berkaitan persiapan percutian anda.

  • Cik Anis

    Tour Operation Exec

    Cik Nuren

    Tour Operation Exec

  • Kami akan respon kurang dari 1 jam pada waktu pejabat Isnin-Jumaat (9.00am-4.00pm),Sabtu (9.00am-12.00pm) & keesokan harinya sekiranya anda berhubung diluar waktu pejabat.

  • Berhubung terus dengan team kami untuk sebarang persoalan berkaitan persiapan percutian anda.

    En Ammar

    Tour Consultant Exec

    Cik Shahirah

    Tour Consultant Exec

    En Rakin

    Tour Consultant Exec

    En Bashier

    HOD Tour Consultant

    Kami akan respon kurang dari 1 jam pada waktu pejabat Isnin-Jumaat (9.00am-4.00pm),Sabtu (9.00am-12.00pm) & keesokan harinya sekiranya anda berhubung diluar waktu pejabat.

    • Booking Form