skip to Main Content
Klik Untuk Menu
Butiran Pakej Percutian

Pakej ke China kami adalah pakej muslim lengkap dan fokus kepada pengalaman lawatan “must visit”, tempat solat dan makanan halal sepanjang berada di negara ini. Antara destinasi wajib diterokai adalah di tembok besar china di beijing, lawatan shopping mall Guangzhou dan keindahan pemandangan di Xian. Pakej ke China kami adalah antara yang terendah di pasaran.

Jika anda mencari pakej percutian muslim yang mengutamakan pengalaman menarik pelancongan pada harga yang bajet, melanconglah bersama Muslimtravelbug.

Nama Pakej Jadual Perjalanan
Pakej Beijing
Pakej Guangzhou Shenzhen
Pakej Guilin
Pakej Kunming
Pakej Chengdu
Pakej Xian
Dapatkan Harga Termasuk Penerbangan

Hanya pilih jenis pakej anda dan maklumkan bilangan peserta dan tarikh yang percutian yang anda inginkan. Kami akan buatkan quotation berdasarkan harga penerbangan terendah!

Klik Disini Untuk Panduan Lanjut

ATAU

Hantarkan apa-apa soalan anda terus kepada kami

Terma & Syarat

Deposit minima RM100/pax untuk Pakej Persendirian (Ground Arrangement – pakej tanpa tiket penerbangan).

Deposit termasuk tiket penerbangan akan dimaklumkan melalui email sekiranya anda ingin membuat tempahan termasuk tiket penerbangan.

Bayaran terakhir adalah 14 hari (Tanpa tiket penerbangan) atau 45 hariĀ (Termasuk tiket penerbangan) sebelum tarikh travel anda.

Sila rujuk Syarat (Pakej Persendirian) untuk maklumat lanjut.

Hi there! We'd love to help you out! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

Chat with us on WhatsApp