skip to Main Content
Klik Untuk Menu
Butiran Pakej Percutian

Pakej Ke Hongkong ini sesuai bagi yang gemarkan percutian berkonsepkan urban. Melancong ke Hong Kong sambil menikmati pemandangan waterfront dengan pemandangan bangunan-bangunan pencakar langit dan hub perniagaan global memang mengujakan. Tim Sha Shui Promenade, Kowloon menyajikan pemandangan bangunan pencakar langit yang dihiasi lampu. Hong Kong terkenal dengan Victoria Harbour yang sibuk dengan laluan kapal dan bot sepanjang masa.

Jika anda mencari pakej percutian muslim yang mengutamakan pengalaman menarik pelancongan pada harga yang bajet, melanconglah bersama Muslimtravelbug. pakej ke hongkong  pakej ke hongkong  pakej ke hongkong

Tempoh Nama Pakej Harga Jadual Perjalanan
4H3M 4D3N Hongkong Disneyland Muslim Tour (SIC) Bermula RM2058
4H3M 4D3N Hongkong Shenzhen Muslim Tour Bermula RM1167
5H4M 5D4N Hongkong Disneyland Muslim Tour Bermula RM1494
Dapatkan Harga Termasuk Penerbangan

Hanya pilih jenis pakej anda dan maklumkan bilangan peserta dan tarikh yang percutian yang anda inginkan. Kami akan buatkan quotation berdasarkan harga penerbangan terendah!

Klik Disini Untuk Panduan Lanjut

ATAU

Hantarkan apa-apa soalan anda terus kepada kami

Terma & Syarat

Deposit minima RM100/pax untuk Pakej Persendirian (Ground Arrangement – pakej tanpa tiket penerbangan).

Deposit termasuk tiket penerbangan akan dimaklumkan melalui email sekiranya anda ingin membuat tempahan termasuk tiket penerbangan.

Bayaran terakhir adalah 14 hari (Tanpa tiket penerbangan) atau 45 hari (Termasuk tiket penerbangan) sebelum tarikh travel anda.

Sila rujuk Syarat (Pakej Persendirian) untuk maklumat lanjut.

Pakej Lain-lain Yang Menarik

Hi there! We'd love to help you out! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

Chat with us on WhatsApp