skip to Main Content

Harga Seorang Bermula

RM4390

Lengkap Penerbangan

Khidmat Pelanggan

Tetapkan temujanji bersama kami melalui Chat dan dapatkan info lanjut berkenaan percutian ini sekarang.

6 Hari 4 Malam

Airasia X

4 Bintang

30 Seat

Tarikh Pelepasan

2-6 April 2019 (Sakura Special)

Aturcara Program

HARI 1

Berhimpun di Lapangan terbang KLIA2 dan Bertolak dari KLIA2 pada 2.15pm. Ketibaan di Lapangan Terbang Kansai pada 9.40pm,seterusnya peserta akan dibawa ke penginapan menggunakan bas pelancong. Check in Hotel dan rehat.

HARI 2  (L/D)

Bertolak ke destinasi lawatan pertama seawall 8 pagi iaitu Nara Deer Park. Nara Deer Park adalah rumahkepada lebih 1200 kancil dan merupakan taman yang sesuai untuk sesi bergambar serta santai. Selepas itu,  kita akan bertolak ke Osaka jam 1pm.Makan tengahari. Sesi seterusnya, Anda akan dibawa untuk aktiviti membeli belah di Shinshaibashi dan Dotonburi.Kawasan ini adalah Kawasan membeli  belah paling  besar dan terkenal di Osaka. Seterusnya Makan Malam dan check in hotel.

HARI 3 (L/D)

Bertolak ke Kyoto utk ke Arashiyama Bamboo Forest. Lawatan ke Jepun pastinya tidak lengkap tanpa destinasi ini. Bamboo Forest terkenal dengan pemandangan semulajadi yang indah dan dikatakan, pengalaman berada dikawasan ini seperti berada di dunia lain. Selesai aktiviti makan tengahari,anda akan dibawa ke Nishi Market Kawaramachi.Terdapat lebih 100 kedai dan restoren dikawasan ini. Anda boleh melihat dan merasai pelbagai jenis makanan jepun. Untuk Makan Malam, anda akan dibawah ke restoren ramen halal iaitu Ayam ya Kawarasuma ,Kyoto. Selepas itu, peserta akan berangkat untuk kembali ke Osaka.

HARI 4 (L ,D)

Seawal 8 pagi, lawatan pertama adalah Osaka Old Living Museum,Kawasan ini direka khas untuk menunjukkan kehidupan sebenar masa lalu (zaman Edo). Selepas itu, peserta akan dibawa melihat ikon utama Osaka iaitu Osaka Castle, anda pasti akan terpegun melihat Kawasan istana ini. Makan tengahari  dan peserta akan bertolak ke Help Five Ferris Wheel dan membeli belah di Yodobashi-Umeda. Terdapat 13 department store didalam bangunan besar ini dan dipenuhi dengan pelbagai barangan menarik seperti elektronik dan pakaian. Makan malam dan kembali ke hotel.

HARI 5 (L)

Peserta akan check out hotel dan bertolak ke Namba Station untuk tujuan simpan beg dan muatan lain-lain. Sementara menunggu pelepasan ke lapangan terbang, anda akan dibawa bertolak ke Tsutenkaku Tower dan membeli  belah di Don Quijote.  Untuk sesi santai pula, peserta akan berehat di Nagai Botanical Garden. Bertolak ke Lapangan Terbang Kansai pada 6 petang menggunakan Nankai Rapid Train dan pulang ke Tanah Air.

Senarai Harga

Dewasa Kanak-kanak Bayi
Harga RM4590 RM4440 RM500
Harga 15 Terawal RM4390 RM4240 RM500

Nota Lanjut

  • Deposit bayaran adalah sebanyak RM500 seorang. 
  • Harga 15 peserta terawal berdasarkan konsep siapa cepat dia dapat.
  • Bayaran akhir perlu dibuat 45 hari sebelum tarikh berlepas.
  • Pakej ini adalah pakej lengkap tanpa bayaran tersembunyi.

Pakej Termasuk

Penerbangan Airasia (termasuk 20kg muatan dan makan didalam penerbangan)
Penginapan Hotel
Pemandu Pelancong Malaysian & Tippings
Pengangkutan Awam (bas & train)
Tiket lawatan seperti dalam jadual

Pakej Tidak Termasuk

Insuran Perlancongan
Makan dan minum atas urusan persendirian
Pengurusan VISA untuk bukan warganegara malaysia.
Perkara selain daripada yang disebutkan dalam jadual
Wang saku dan perbelanjaan sendiri.

Perlukan pakej ground sahaja?

Apa itu pakej ground? Pakej ground bermaksud pakej tanpa penerbangan. Anda akan menguruskan tiket penerbangan anda sendiri dan kami akan sediakan pengurusan tour di destinasi anda daripada A-Z.

Muat Turun Jadual Lengkap

Muat turun jadual dalam bentuk pdf ataupun cetak terus info jadual lengkap daripada laman web ini.

Kelebihan Pakej Ini

 Syarikat berdaftar dengan kementerian
 Pakej tiada tips (bayaran) tersembunyi
 Deposit terendah & bayaran ansuran
 Servis kualiti muslim yang lebih baik
 Harga pakej dibawah harga pasaran
 Pakej fleksibel dan mengikut bajet anda
 Team kami sentiasa ada untuk anda

Berhubung Dengan Kami

Hubungi kami hari ini untuk dapatkan sebut harga untuk servis yang anda perlukan.Kami boleh dihubungi melalui email ataupun di talian:

03-95441442

Isnin-Jumaat (9.00am-5.30pm)

Berminat untuk Tempahan?

Anda hanya perlu isikan borang ini dan kami akan emailkan anda butiran lanjut perjalanan, jumlah bayaran penuh untuk kumpulan anda serta info pakej lengkap.

    Pertanyaan/SurveyBerminat Tempahan