skip to Main Content

Harga Seorang Bermula

RM4390

Khidmat Pelanggan

Tetapkan temujanji bersama kami melalui Chat dan dapatkan info lanjut berkenaan percutian ini sekarang.

Tarikh Pelepasan

Tarikh Harga Baki Seat
30 Mar – 8 Apr 2019 RM4650 RM4390 Dibuka

Untuk Pakej Turki by Mahan Air (bermula RM3999). Klik disini.
Untuk Pakej Turki by Airastana (bermula RM4290). Klik disini.

Aturcara Program

HARI 1: 30 MAR KLIA

Peserta bertemu dengan wakil kami dan diberi taklimat perjalanan. Bertolak ke Istanbul.

HARI 2: 31 MAR ISTANBUL – ANKARA (L, D)

Peserta disambut oleh pemandu pelancong kami di lapangan terbang. Kemudian, perjalanan diteruskan ke ibu kota Turki Ankara. Peserta dibawa menziarahi ke Makam Ataturk, tempat berehat terakhir Mustafa Kemal Ataturk dan Salt Lake atau Tuz Lake merupakan salah satu tasik hypersaline terbesar di dunia. Peserta akan bermalam di Ankara.

HARI 3: 1 APR DAY 2 ANKARA – CAPPADOCIA (B, L, D)

Check out” dari hotel dan berjalan menuju ke Cappadocia, sementara itu dalam perjalanan peserta boleh menyaksikan pemandangan yang indah, tiba di bandar Cappadocia dikatakan wujud sejak zaman Hittite. Peserta makan malam dan “check in” di hotel Cappadocia.

HARI 4: 2 APR DAY 3 CAPPADOCIA (B, L, D)

Nikmati lawatan di Cappadocia. Kemudian peserta berhenti di Pigeon dan Lembah Uchisar.lawatan ditesukan Local Ceramic Pottery dan local carpet untuk melihat sendiri tenungan yang dibuat sangat menarik. Lawatan diteruskan ke Muzium Panorama Terbuka Gerome sebuah sebatian yang terdiri daripada 29 batu, sebuah perkampungan lama yang terdiri daripada tempat tinggal kecil yang diukir menjadi batu besar. Lawatan terakhir ke pasabah untuk bersiar-siar dan berhenti di kedai barang kemas tempatan. Peserta bermalam di Cappadocia.

HARI 5: 3 APR DAY 4 CAPPADOCIA – KONYA – PAMUKKALE (B, L, D)

Perjalanan bermula ke Pamukkale melalui Konya. Berhenti di Sultanhani Caravanserai merupakan tempat bersejarah abad ke-13. Peserta juga akan melawat ke Muzium Mevlana. Lawatan di teruskan ke Pamukkale. Terokai bandar Hierapolis dan istana kapas Tapak Warisan Dunia UNESCO. Peserta akan bermalam di Pamukkale.

HARI 6: 4 APR DAY 5 PAMUKKALE – EPHESUS – KUSADASI (B, L, D)

Peserta berhenti di kilang kapas. Berangkat ke Selcuk di mana berjalan untuk ke Ephesus, salah satu tapak arkeologi terbesar yang wujud. Lawatan seterusnya ke Perpustakaan Celsius, Kuil Hadrian, Marble Street dan Agora. Peserta boleh berhenti di Kuil Artemis. Kemudian, melihat pertunjukan fesyen di bilik pameran kulit. Bertolak ke Kusadasi.

HARI 7: 5 APR DAY 6 KUSADASI – BURSA – ISTANBUL (B, L, D)

Bertolak ke Istanbul melalui Bursa. Lawatan seterusnya ke Ulu Cami’I atau Grand Mosque Bursa. Masjid ini dibina semasa pemerintahan Sultan Turki Bayezid. Kemudian, meneruskan perjalanan untuk menziarahi Masjid Hijau dan Makam Hijau (Yeşil Türbe), ia adalah makam Sultan Ottoman yang kelima. Peserta boleh membeli-belah di Silk House. Terus ke Istanbu untuk bermalam.

HARI 8: 6 APR ISTANBUL (B, L, D)

Selepas sarapan pagi di hotel, peserta boleh menerokai ke seluruh kawasan Istanbul. Lawatan ke Hagia Sophia, Masjid Biru yang juga dikenali sebagai Masjid Sultan Ahmet, yang mempunyai ciri 6 menara yang unik. Kemudian, ke Hippodrome Constantinople yang terdiri daripada 3 tiang monumental dan air mancur. Teruskan ke Grand Bazaar untuk membeli-belah. Seterusnya, ke Menara Galata dan Taksim Square. Peserta boleh menikmati makan malam dan kembali ke hotel. Bermalam di Istanbul.

HARI 9: 7 APR ISTANBUL (B, L, D)

Sarapan pagi dan”check out” hotel. Lawatan bermula ke Topkapi Palace dimana tempat Empayar Uthmaniyyah. Seterusnya, peserta boleh menikmati perjalanan belayar ke Bosphorus untuk mengalami sendiri pelayaran antara 2 benua Asia dan Eropah. Kemudian, lawati Masjid Sultan Eyup dimana tempat Makam Ayyup Al Ansari. Bertolak  ke Lapangan Terbang selepas makan malam. Berlepas ke Kuala Lumpur (8APR, 01.05AM)

HARI 10: 8 APR TIBA KUALA LUMPUR

Selamat tiba di lapangan terbang Kuala Lumpur.

Senarai Harga

Dewasa Kanak-kanak Berkatil Kanak-kanak Tidak Berkatil Bayi
Harga RM4650 RM4290 RM4050 RM1100
Harga Promo RM4390 RM4049 RM3829 RM1100

Nota Lanjut

  • Harga sesetengah tarikh mungkin berbeza, Hubungi kami untuk harga lengkap.
  • Harga promosi terhad sehingga tamat tempoh promosi.
  • Jadual perjalanan peserta 2018 berbeza dengan program 2019 kerana menggunakan penerbangan berbeza. Sila rujuk pejabat untuk jadual 2018.

.

Pakej Termasuk

 Penerbangan Turkish Airlines
 Penginapan Hotel 5-4 bintang
Makanan Halal seperti dalam jadual
 Pemandu Pelancong & Tippings
 Pengangkutan Awam diuruskan
 Tiket lawatan seperti dalam jadual

Pakej Tidak Termasuk

 Insuran Perlancongan
 Pengurusan VISA untuk bukan warganegara malaysia
 Perkara selain daripada yang disebutkan dalam jadual
 Wang saku dan perbelanjaan sendiri

Perlukan pakej ground sahaja?

Apa itu pakej ground? Pakej ground bermaksud pakej tanpa penerbangan. Anda akan menguruskan tiket penerbangan anda sendiri dan kami akan sediakan pengurusan tour di destinasi anda daripada A-Z.

Muat Turun Jadual Lengkap

Muat turun jadual dalam bentuk pdf ataupun cetak terus info jadual lengkap daripada laman web ini.

Berhubung Dengan Kami

Hubungi kami hari ini untuk dapatkan sebut harga untuk servis yang anda perlukan.Kami boleh dihubungi melalui email ataupun di talian:

03-95441442

Isnin-Jumaat (9.00am-5.30pm)

Kenapa Anda Patut Pilih Kami?

 Syarikat berdaftar dengan kementerian
 Pakej tiada tips (bayaran) tersembunyi
 Deposit terendah & bayaran ansuran
 Servis kualiti muslim yang lebih baik
 Harga pakej dibawah harga pasaran
 Pakej fleksibel dan mengikut bajet anda
 Team kami sentiasa ada untuk anda

Berminat untuk Tempahan?

Anda hanya perlu isikan borang ini dan kami akan emailkan anda butiran lanjut perjalanan, jumlah bayaran penuh untuk kumpulan anda serta info pakej lengkap.