skip to Main Content

Harga Seorang Bermula

RM1148

Khidmat Pelanggan

Tetapkan temujanji bersama kami melalui Chat dan dapatkan info lanjut berkenaan percutian ini sekarang.

Butiran Pakej Percutian

Pakej Percutian Beijing merupakan salah satu pakej pilihan rakyat malaysia untuk melihat sendiri suasana sebenar di China. Beijing merupakan ibu negara china dan terletak di sebelah utara wilayah Heibei.Beijing padat dengan penduduk lebih kurnag 21 juta orang. Disini juga terletaknya pengangkutan moden seperti railway, expressway, highspeed train dan beijing capital international airport.

Suhu di beijing agak sejuk kerana bandar ini terletak di utara china. Musim sejuk di beijing adalah antara 3-6 bulan berbandung musim luruh dan musim bunga yang hanya 2 bulan sahaja. Ketika musim sejuk, angin bertiup kuat dan berpasir. Anda dinasihatkan menggunakan pakaian sesuai untuk cuaca di sini.

Antara tempat-tempat wajib dilawati antara The Forbidden City,Kota Tiananmen,Great Wall of China,Hutong,Niujie Mosque,Russian Market di Yabaolu dan summer place. Ada pelbagai lagi tempat-tempat lain yang menarik mengikut citarasa dan tema percutian anda.

Untuk pengetahuan anda, tembok besar china merupakan ikon negara china dan merupakan benteng pertahanan yang dibina untuk mengelakkan bandar ini daripada diceroboh. Terdapat pelbagai kisah menarik bagaimana tembok ini dibina dan mempunyai sejarahnya yang tersendiri. Sebab itulah tembok besar china merupakan tempat wajib lawatan ke beijing.

Jika anda mencari pakej percutian muslim yang mengutamakan pengalaman menarik pelancongan pada harga yang bajet, melanconglah bersama Muslimtravelbug. Pakej Percutian Beijing,Pakej Percutian Beijing,Pakej Percutian Beijing

Tempoh Nama Pakej Harga Jadual Perjalanan
4H3M 4D3N Beijing Muslim Tour Bermula RM1148
5H4M 5D4N Beijing Muslim Tour Bermula RM1253
6H5M 6D5N Beijing Muslim Tour Bermula RM1549
7H6M 7D6N Beijing Muslim Tour Bermula RM1393

Terma & Syarat

Deposit minima RM100/pax untuk Pakej Persendirian (Ground Arrangement – pakej tanpa tiket penerbangan).

Deposit termasuk tiket penerbangan akan dimaklumkan melalui email sekiranya anda ingin membuat tempahan termasuk tiket penerbangan.

Bayaran terakhir adalah 14 hari (Tanpa tiket penerbangan) atau 45 hari (Termasuk tiket penerbangan) sebelum tarikh travel anda.

Sila rujuk Syarat (Pakej Persendirian) untuk maklumat lanjut.

Dapatkan Harga Termasuk Penerbangan

Hanya pilih jenis pakej anda dan maklumkan bilangan peserta dan tarikh yang percutian yang anda inginkan. Kami akan buatkan quotation berdasarkan harga penerbangan terendah!

Hubungi Kami

Hubungi kami hari ini untuk dapatkan sebut harga untuk servis yang anda perlukan. Kami boleh dihubungi melalui email ataupun di talian:

03-89575770

Isnin-Jumaat (9.00am-5.30pm)

Kenapa Anda Patut Pilih Kami?

 Syarikat berdaftar dengan kementerian
 Pakej tiada tips (bayaran) tersembunyi
 Deposit terendah & bayaran ansuran
 Servis kualiti muslim yang lebih baik
 Harga pakej dibawah harga pasaran
 Pakej fleksibel dan mengikut bajet anda
 Team kami sentiasa ada untuk anda

Emailkan Saya Butiran Lanjut

Kami akan emailkan anda butiran lanjut perjalanan, jumlah bayaran penuh untuk kumpulan anda dan info pakej lengkap dalam masa 5 minit.