skip to Main Content

Harga Seorang Bermula

RM1680

Khidmat Pelanggan

Tetapkan temujanji bersama kami melalui Chat dan dapatkan info lanjut berkenaan percutian ini sekarang.

Butiran Pakej Percutian

Antara pakej terbaru kami adalah pakej percutian Chengdu. Chengdu terletak di kawasan Red Basin di daerah China Sinchuan. Disebabkan aktiviti dan kekayaan pertanian, Chengdu dikenali sebagai Syurga Tanah yang subur. Dahulunya sehingga tahun 1960, di sungai funan Chengdu penuh dengan bot-bot yang digunakan sebagai pengangkutan utama tetapi kini telah hilang ditelan teknologi zaman terkini.

Chengdu merupakan bandar kepada lebih dariapda 14 juta penduduk. Chengdu menjadi icon budaya dan ketenangan bandar di china. Disebabkan bandar ini merupakan bandar hijau, chengdui menjadi bandar nombor satu di china yang diisytiharkan sebagai bandar besar yang paling sesuai didiami.

Bandar ini juga terkenal kerana dikatakan kekurangan cuaca matahari. Sesuatu yang menarik untuk dilawati

Jika anda mencari pakej percutian muslim yang mengutamakan pengalaman menarik pelancongan pada harga yang bajet, melanconglah bersama Muslimtravelbug. Pakej Percutian Chengdu Pakej Percutian Chengdu Pakej Percutian Chengdu

TempohNama PakejHargaJadual Perjalanan
4H3M4D3N Chengdu Muslim TourBermula RM1680

Terma & Syarat

Deposit minima RM100/pax untuk Pakej Persendirian (Ground Arrangement – pakej tanpa tiket penerbangan).

Deposit termasuk tiket penerbangan akan dimaklumkan melalui email sekiranya anda ingin membuat tempahan termasuk tiket penerbangan.

Bayaran terakhir adalah 14 hari (Tanpa tiket penerbangan) atau 45 hari (Termasuk tiket penerbangan) sebelum tarikh travel anda.

Sila rujuk Syarat (Pakej Persendirian) untuk maklumat lanjut.

Dapatkan Harga Termasuk Penerbangan

Hanya pilih jenis pakej anda dan maklumkan bilangan peserta dan tarikh yang percutian yang anda inginkan. Kami akan buatkan quotation berdasarkan harga penerbangan terendah!

Hubungi Kami

Hubungi kami hari ini untuk dapatkan sebut harga untuk servis yang anda perlukan. Kami boleh dihubungi melalui email ataupun di talian:

03-89575770

Isnin-Jumaat (9.00am-5.30pm)

Kenapa Anda Patut Pilih Kami?

 Syarikat berdaftar dengan kementerian
 Pakej tiada tips (bayaran) tersembunyi
 Deposit terendah & bayaran ansuran
 Servis kualiti muslim yang lebih baik
 Harga pakej dibawah harga pasaran
 Pakej fleksibel dan mengikut bajet anda
 Team kami sentiasa ada untuk anda

Berminat untuk Tempahan?

Kami akan emailkan anda butiran lanjut perjalanan, jumlah bayaran penuh untuk kumpulan anda dan info pakej lengkap. Anda juga boleh bertanya soalan lanjut di whatsapp [klik sini]