skip to Main Content
Klik Untuk Menu
Butiran Pakej Percutian

Antara pakej terbaru kami adalah pakej percutian Chengdu. Chengdu terletak di kawasan Red Basin di daerah China Sinchuan. Disebabkan aktiviti dan kekayaan pertanian, Chengdu dikenali sebagai Syurga Tanah yang subur. Dahulunya sehingga tahun 1960, di sungai funan Chengdu penuh dengan bot-bot yang digunakan sebagai pengangkutan utama tetapi kini telah hilang ditelan teknologi zaman terkini.

Chengdu merupakan bandar kepada lebih dariapda 14 juta penduduk. Chengdu menjadi icon budaya dan ketenangan bandar di china. Disebabkan bandar ini merupakan bandar hijau, chengdui menjadi bandar nombor satu di china yang diisytiharkan sebagai bandar besar yang paling sesuai didiami.

Bandar ini juga terkenal kerana dikatakan kekurangan cuaca matahari. Sesuatu yang menarik untuk dilawati

Jika anda mencari pakej percutian muslim yang mengutamakan pengalaman menarik pelancongan pada harga yang bajet, melanconglah bersama Muslimtravelbug. Pakej Percutian Chengdu Pakej Percutian Chengdu Pakej Percutian Chengdu

Tempoh Nama Pakej Harga Jadual Perjalanan
4H3M 4D3N Chengdu Muslim Tour Bermula RM1738
Dapatkan Harga Termasuk Penerbangan

Hanya pilih jenis pakej anda dan maklumkan bilangan peserta dan tarikh yang percutian yang anda inginkan. Kami akan buatkan quotation berdasarkan harga penerbangan terendah!

Klik Disini Untuk Panduan Lanjut

ATAU

Hantarkan apa-apa soalan anda terus kepada kami

Terma & Syarat

Deposit minima RM100/pax untuk Pakej Persendirian (Ground Arrangement – pakej tanpa tiket penerbangan).

Deposit termasuk tiket penerbangan akan dimaklumkan melalui email sekiranya anda ingin membuat tempahan termasuk tiket penerbangan.

Bayaran terakhir adalah 14 hari (Tanpa tiket penerbangan) atau 45 hari (Termasuk tiket penerbangan) sebelum tarikh travel anda.

Sila rujuk Syarat (Pakej Persendirian) untuk maklumat lanjut.

Hi there! We'd love to help you out! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

Chat with us on WhatsApp