skip to Main Content

Harga Seorang Bermula

RM1060

Khidmat Pelanggan

Tetapkan temujanji bersama kami melalui Chat dan dapatkan info lanjut berkenaan percutian ini sekarang.

Butiran Pakej Percutian

Pakej Percutian Gold Coast merupakan pakej kami yang terbaik untuk Australia. Gold Coast merupakan salah satu bandar di Australia yang terletak di bahagian Timur. Di malaysia, disebabkan promosi airasia.com, gold coast menjadi salah satu bandar terkenal antara rakyat malaysia. Bandar utama gold coast adalah Queensland.

Queensland merupakan bandar ke-3 terpadat selepas New South Wales dan Victoria.Ianya juga merupakan bandar ke-6 terbesar di Australia. Gold coast terkenal dengan syurga sukan luncur ombak, bangunan pencakar langit, taman tema dan aktiviti hutan yang unik serta menarik.Antara taman tema yang terkenal adalah Warner Bros Movie World, Dream World, Sea World dan Wet N Wild.

Selain itu,jika tema anda adalah shopping. Anda boleh mengunjungi Harbour Town yang mempunyai Outlet Berjenama yang menawarkan promosi sehingga 70%. Anda juga boleh bergerak ke Bandar Brisbane yang terletak lebih kurang satu jam perjalanan daripada Gold Coast. Sunshine Coast pula akan mengambil masa lebih kurang dua jam. Antara aktivit terkenal adalah lawatan ke Currumbin Wildlife Sanctuary, Infinity maze, melihat ikan paus,aktiviti hutan di Tambnorine Rainforest,pantai terutamanya di Surfers Paradise, Brisbane Greeter Tour dan pelbagai lagi aktivit menarik.

Jika anda mencari pakej percutian yang halal,khas untuk muslim dan pada harga yang bajet, bercutilah bersama Muslimtravelbug. Pakej Percutian Gold Coast,Pakej Percutian Gold Coast,Pakej Percutian Gold Coast

Tempoh Nama Pakej Harga Jadual Perjalanan
4H3M 4D3N Gold Coast Adventure Bermula RM1980
4H3M 4D3N Gold Coast Free & Easy Bermula RM1060
4H3M 4D3N Gold Coast MW SW Bermula RM1090
5H4M 5D4N Gold Coast Half Board Bermula RM1740

Terma & Syarat

Booking Fees minima RM100/pax untuk Pakej Persendirian (Ground Arrangement – pakej tanpa tiket penerbangan).

Deposit termasuk tiket penerbangan akan dimaklumkan melalui email sekiranya anda ingin membuat tempahan termasuk tiket penerbangan.

Sila rujuk Syarat (Pakej Persendirian) untuk maklumat lanjut.

Dapatkan Harga Termasuk Penerbangan

Hanya pilih jenis pakej anda dan maklumkan bilangan peserta dan tarikh yang percutian yang anda inginkan. Kami akan buatkan quotation berdasarkan harga penerbangan terendah!

Hubungi Kami

Hubungi kami hari ini untuk dapatkan sebut harga untuk servis yang anda perlukan. Kami boleh dihubungi melalui email ataupun di talian:

03-95441442

Isnin-Jumaat (9.00am-5.30pm)

Kenapa Anda Patut Pilih Kami?

 Syarikat berdaftar dengan kementerian
 Pakej tiada tips (bayaran) tersembunyi
 Deposit terendah & bayaran ansuran
 Servis kualiti muslim yang lebih baik
 Harga pakej dibawah harga pasaran
 Pakej fleksibel dan mengikut bajet anda
 Team kami sentiasa ada untuk anda

Berhubung Dengan Kami

Hubungi kami pada waktu pejabat di 03 95441442 (Isnin Jumaat 9.00am-5.30pm) ataupun diluar waktu pejabat, anda boleh berhubung atau whatsapp dengan tour consultant kami

Indra 0176949454

Nazurah 0126143934

Jima 0133530830

Berminat untuk Tempahan?

Anda hanya perlu isikan borang ini dan kami akan emailkan anda butiran lanjut perjalanan, jumlah bayaran penuh untuk kumpulan anda serta info pakej lengkap.

Keluarga/KawanKorporatLawatan Pendidikan
Pertanyaan/SurveyBerminat Tempahan