skip to Main Content
Klik Untuk Menu
Butiran Pakej Percutian

Pakej percutian Guilin adalah pakej china yang terbaik pada pendapat kami. Guilin adalah bandar yang terletak di bahagian utara Guangxi, China. Guilin merupakan bandar cantik dan dikenali sebagai salah satu destinasi terbaik diantara pelancong. Terdapat banyak tempat menarik di Guilin. Antaranya adalah Longsheng yang terkenal dengan Nasi Longji dan  sungai Li yang menjadi gambar dibelakang duit ¥20 China. Yangshuo pula adalah bandar kecil yang dikatakan wajib dilawati di Guilin.

Guilin merupakan bandar yang dikelilingi oleh dua batang sungai dan empat buat tasik sambil dikelilingi dengan pergunungan cantik. Diluar bandar pula, terdapat banyak bangunnan uzur tetapi melambangkan keindahan dalaman china. Guilin juga jauh lebih bersih daripada bandar-bandar china yang lain.

Terdapat banyak hotel-hotel dan kawasan pelancongan di guilin. Apa yang menarik, bandar ini juga bebas daripada pencemaran udara yang terkenal di china. Anda akan dapat gambar yang cantik dibandar ini disebabkan keadaan geografinya yang dikelilingi pergunungan.

Jika anda mencari pakej percutian muslim yang mengutamakan pengalaman menarik pelancongan pada harga yang bajet, melanconglah bersama Muslimtravelbug.

Pakej Percutian Guilin,Pakej Percutian Guilin,Pakej Percutian Guilin

Tempoh Nama Pakej Harga Jadual Perjalanan
4H3M 4D3N Guilin Muslim Tour Bermula RM1148
5H4M 5D4N Guilin Muslim Tour Bermula RM1178
6H5M 6D5N Guilin Muslim Tour Bermula RM1518
Dapatkan Harga Termasuk Penerbangan

Hanya pilih jenis pakej anda dan maklumkan bilangan peserta dan tarikh yang percutian yang anda inginkan. Kami akan buatkan quotation berdasarkan harga penerbangan terendah!

Klik Disini Untuk Panduan Lanjut

ATAU

Hantarkan apa-apa soalan anda terus kepada kami

Terma & Syarat

Deposit minima RM100/pax untuk Pakej Persendirian (Ground Arrangement – pakej tanpa tiket penerbangan).

Deposit termasuk tiket penerbangan akan dimaklumkan melalui email sekiranya anda ingin membuat tempahan termasuk tiket penerbangan.
Bayaran terakhir adalah 14 hari (Tanpa tiket penerbangan) atau 45 hari (Termasuk tiket penerbangan) sebelum tarikh travel anda.
Sila rujuk Syarat (Pakej Persendirian) untuk maklumat lanjut.

Hi there! We'd love to help you out! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

Chat with us on WhatsApp