skip to Main Content

Harga Seorang Bermula

RM1148

Khidmat Pelanggan

Tetapkan temujanji bersama kami melalui Chat dan dapatkan info lanjut berkenaan percutian ini sekarang.

Butiran Pakej Percutian

Pakej percutian Guilin adalah pakej china yang terbaik pada pendapat kami. Guilin adalah bandar yang terletak di bahagian utara Guangxi, China. Guilin merupakan bandar cantik dan dikenali sebagai salah satu destinasi terbaik diantara pelancong. Terdapat banyak tempat menarik di Guilin. Antaranya adalah Longsheng yang terkenal dengan Nasi Longji dan  sungai Li yang menjadi gambar dibelakang duit ¥20 China. Yangshuo pula adalah bandar kecil yang dikatakan wajib dilawati di Guilin.

Guilin merupakan bandar yang dikelilingi oleh dua batang sungai dan empat buat tasik sambil dikelilingi dengan pergunungan cantik. Diluar bandar pula, terdapat banyak bangunnan uzur tetapi melambangkan keindahan dalaman china. Guilin juga jauh lebih bersih daripada bandar-bandar china yang lain.

Terdapat banyak hotel-hotel dan kawasan pelancongan di guilin. Apa yang menarik, bandar ini juga bebas daripada pencemaran udara yang terkenal di china. Anda akan dapat gambar yang cantik dibandar ini disebabkan keadaan geografinya yang dikelilingi pergunungan.
Jika anda mencari pakej percutian muslim yang mengutamakan pengalaman menarik pelancongan pada harga yang bajet, melanconglah bersama Muslimtravelbug. Pakej Percutian Guilin,Pakej Percutian Guilin,Pakej Percutian Guilin

Tempoh Nama Pakej Harga Jadual Perjalanan
4H3M 4D3N Guilin Muslim Tour Bermula RM1148
5H4M 5D4N Guilin Muslim Tour Bermula RM1178
6H5M 6D5N Guilin Muslim Tour Bermula RM1518

Terma & Syarat

Booking Fees minima RM100/pax untuk Pakej Persendirian (Ground Arrangement – pakej tanpa tiket penerbangan).

Deposit termasuk tiket penerbangan akan dimaklumkan melalui email sekiranya anda ingin membuat tempahan termasuk tiket penerbangan.

Sila rujuk Syarat (Pakej Persendirian) untuk maklumat lanjut.

Dapatkan Harga Termasuk Penerbangan

Hanya pilih jenis pakej anda dan maklumkan bilangan peserta dan tarikh yang percutian yang anda inginkan. Kami akan buatkan quotation berdasarkan harga penerbangan terendah!

Hubungi Kami

Hubungi kami hari ini untuk dapatkan sebut harga untuk servis yang anda perlukan. Kami boleh dihubungi melalui email ataupun di talian:

03-95441442

Isnin-Jumaat (9.00am-5.30pm)

Berhubung Dengan Kami

Hubungi kami pada waktu pejabat di 03 95441442 (Isnin Jumaat 9.00am-5.30pm) ataupun diluar waktu pejabat, anda boleh berhubung atau whatsapp dengan tour consultant kami

Indra 0176949454

Nazurah 0126143934

Jima 0133530830

Berminat untuk Tempahan?

Anda hanya perlu isikan borang ini dan kami akan emailkan anda butiran lanjut perjalanan, jumlah bayaran penuh untuk kumpulan anda serta info pakej lengkap.

Keluarga/KawanKorporatLawatan Pendidikan
Pertanyaan/SurveyBerminat Tempahan