skip to Main Content

Harga Seorang Bermula

RM525

Khidmat Pelanggan

Tetapkan temujanji bersama kami melalui Chat dan dapatkan info lanjut berkenaan percutian ini sekarang.

Butiran Pakej Percutian

Pakej percutian Jakarta adalah pakej yang sesuai bagi mereka yang ingin melihat tumpuan utama indonesia kerana ini merupakan bandar yang paling besar dan moden di indonesia

Jakarta merupakan ibu negara Indonesia dan merupakan salah satu wilayah yang terdapat di Indonesia.Jakarta terletak di bahagian barat laut, Pulau Jawa. Jakarta diduduki sekitar 23 juta orang, merupakan kawasan metropolitan yang terbesar di Indonesia dan kedua terbesar di dunia.

Perkembangan ekonomi dan kemajuan teknologinya kian pesat membangun. Sebagai ibu negara Indonesia, bandaraya Jakarta pasti menjadi tumpuan para pelancong. Tidak kira sama ada dari Asia mahupun Eropah. Banyak tempat-tempat menarik untuk dilawati di Jakarta ini.

Antara tempat menarik di Jakarta adalah Menara monas,Taman Tema Ancol,Taman Mini Indonesia,Kota Tua,Pulau Seribu,Masjid Istqlal dan Tanah Abang. Tempat- tempat ini dikatakan menarik tarikan utama berdasarkan kajian selidik oleh badan petugas pelancongan indonesia. Sekiranya anda ke jakarta, pastikan anda turut melawat tempat-tempat ini.

Jika anda mencari pakej percutian muslim yang mengutamakan pengalaman menarik pelancongan pada harga yang bajet, melanconglah bersama Muslimtravelbug. Pakej percutian jakarta, Pakej percutian jakarta, Pakej percutian jakarta

Tempoh Nama Pakej Harga Jadual Perjalanan
3H2M 3D2N Bandung Budget Muslim Tour Bermula RM525
4H3M 4D3N Bandung Budget Muslim Tour Bermula RM674
4H3M 4D3N Garut Bandung Muslim Tour Bermula RM945
5H4M 5D4N Garut Bandung Muslim Tour Bermula RM1112
4H3M 4D3N Jakarta Puncak Bandung Muslim Tour Bermula RM996
5H4M 5D4N Jakarta Bandung Muslim Tour Bermula RM1138

Terma & Syarat

Deposit minima RM100/pax untuk Pakej Persendirian (Ground Arrangement – pakej tanpa tiket penerbangan).

Deposit termasuk tiket penerbangan akan dimaklumkan melalui email sekiranya anda ingin membuat tempahan termasuk tiket penerbangan.

Bayaran terakhir adalah 14 hari (Tanpa tiket penerbangan) atau 45 hari (Termasuk tiket penerbangan) sebelum tarikh travel anda.

Sila rujuk Syarat (Pakej Persendirian) untuk maklumat lanjut.

Dapatkan Harga Termasuk Penerbangan

Hanya pilih jenis pakej anda dan maklumkan bilangan peserta dan tarikh yang percutian yang anda inginkan. Kami akan buatkan quotation berdasarkan harga penerbangan terendah!

Hubungi Kami

Hubungi kami hari ini untuk dapatkan sebut harga untuk servis yang anda perlukan. Kami boleh dihubungi melalui email ataupun di talian:

03-89575770

Isnin-Jumaat (9.00am-5.30pm)

Kenapa Anda Patut Pilih Kami?

 Syarikat berdaftar dengan kementerian
 Pakej tiada tips (bayaran) tersembunyi
 Deposit terendah & bayaran ansuran
 Servis kualiti muslim yang lebih baik
 Harga pakej dibawah harga pasaran
 Pakej fleksibel dan mengikut bajet anda
 Team kami sentiasa ada untuk anda

Emailkan Saya Butiran Lanjut

Kami akan emailkan anda butiran lanjut perjalanan, jumlah bayaran penuh untuk kumpulan anda dan info pakej lengkap dalam masa 5 minit.