skip to Main Content

Harga Seorang Bermula

RM4290

Lengkap Penerbangan

Khidmat Pelanggan

Tetapkan temujanji bersama kami melalui Chat dan dapatkan info lanjut berkenaan percutian ini sekarang.

10 Hari 7 Malam
Airastana Airlines
4-5 Bintang
30 Seat

Tarikh Pelepasan

24 Jan-2 Feb 2020 (CNY Holiday)
2-11 Feb 2020
28 Feb-8 Mar 2020
10-19 Apr 2020

Aturcara Program

HARI 1: BERTOLAK KUALA LUMPUR – TRANSIT ALMATY – ISTANBUL

Peserta akan berkumpul di lapangan terbang KLIA dan akan diberi taklimat oleh “staff” pelancongan kami. “Staff” kami akan memastikan penumpang dan bagasi dengan selamat dari Kuala Lumpur dan Transit melalui Almaty. Setelah tiba di Istanbul, peserta akan dijemput oleh pemandu pelancong kami. Kemudian “check in” Hotel.

HARI 2: ISTANBUL – BURSA – KUSADASI (B, L, D)

Selepas sarapan pagi, terus ke Bursa untuk melawat melawat Green Mosque, Green Mausoleum dan Silk Bazaar. Selepas makan tengahari, teruskan ke Kusadasi. Kemudian, teruskan Isa Bey Mosque untuk melawat Olive Oil Showroom. Makan Malam dan “check in” di Hotel

HARI 3: KUSADASI – PAMUKKALE (B, L, D)

Selepas sarapan, lawatan bermula ke Leather Factory Showroom. Kemudian lawatan ke Ephesus Ancient City. Selepas makan tengah hari, teruskan ke Pamukkale untuk menerokai Ancient City of Hierapolis. Makan Malam & “check in” Hotel.

HARI 4: PAMUKKALE – KONYA – CAPPADOCIA (B, L, D)

Sarapan pagi di hotel. Lawatan bermula ke Konya dan peserta boleh melihat pemandangan yang menarik sepanjang perjalanan dan boleh melihat sendiri gaya kehidupan petani di sana. Sebelum tiba di Konya, anda akan makan tengahari di restoran tempatan. Kemudian melawat ke muzium Mevlana. Lawatan terakhir ke Cappadocia untuk makan malam dan “check in” hotel.

HARI 5: CAPPADOCIA (B, L, D)

Sarapan pagi di hotel, peserta akan dibawa ke Cardak Underground City untuk melihat pemandangan yang luar biasa. Seterusnya, bertolak ke Villey of the Birds dan Uchisar Castle untuk bergambar. Lawatan seterusnya ke The Rock Carved Churches. Kemudian peserta ke Pasabag Valley untuk bergambar, lihat gunung berapi yang unik. Kemudian melawat ke Pasabag Valley. Makan tengah hari di Kampung Avanos, kemudian peserta boleh membeli-belah di gerabak tempatan dan permaidani tempatan. Makan malam di hotel.

HARI 6: CAPPADOCIA – ANKARA – IZMIT (B, L, D)

Check out” untuk bertolak ke Ankara ibu kota Turki. Kemudian menziarahi ke Ataturk Mausoleum, merupakan makam Mustafa Kemal Ataturk merupakan bapa kemodenan Turki. Kemudian, berhenti di arsitektur melihat markam Anatolia. Makan Malam dan “check in” di hotel.

HARI 7: IZMIT – ISTANBUL (B, L, D)

Selepas sarapan pagi,”check out” dan terus ke Istanbul. Kemudian mulakan perjalanan ke Bosphorus Cruise untuk melawat masjid Ayyub Al Ansari, yang dikenali sebagai Masjid Sultan Eyup. Kemudian, peserta boleh membeli-belah di Grand Bazaar yang berusia 500 tahun. Makan malam di restoran tempatan sebelum bertolak ke lapangan terbang Almaty.

HARI 8: ISTANBUL (B, L)

Selepas sarapan di hotel, mulakan lawatan ke Istana Topkapi yang terbesar dan salah satu tapak paling popular untuk patut dikunjungi di Istanbul. Lawatan seterusnya, ke muzium Hagia Sophin Republik Turki. Kemudian lawati Blue Mosque. Peserta dibawa ke lapangan terbang untuk pulang.

HARI 9: TRANSIT VIA ALMATY (B)

Peserta tiba di Almaty dan akan menginap di penginapan hotel 3-4 bintang yang disediakan. Sarapan pagi juga akan disediakan. Peserta bebas untuk bergerak dan berjalan-jalan di Bandar Almaty, kazakhstan. Seterusnya pada lewat petang, peserta akan meneruskan perjalanan ke lapangan terbang Antarabangsa untuk bertolak balik ke Kuala Lumpur.

HARI 10: TIBA KUALA LUMPUR

Selamat sampai  ke lapangan terbang Kuala Lumpur.

Senarai Harga

Dewasa Kanak-kanak Bayi
Harga RM4650 RM4290 RM1000
Harga 15 Terawal RM4290 RM3820 RM1000

Nota Lanjut

  • Deposit bayaran adalah sebanyak RM1000 seorang. 
  • Harga 15 peserta terawal berdasarkan konsep siapa cepat dia dapat.
  • Bayaran akhir perlu dibuat 45 hari sebelum tarikh berlepas.
  • Pakej ini adalah pakej lengkap tanpa bayaran tersembunyi.

Pakej Termasuk

 Penerbangan Airastana
 1 Day Hotel – Almaty (during transit)
 Penginapan Hotel 5-4 bintang
Makanan Halal seperti dalam jadual
 Pemandu Pelancong & Tippings
 Pengangkutan Awam diuruskan
 Tiket lawatan seperti dalam jadual

Pakej Tidak Termasuk

 Insuran Perlancongan
 Pengurusan VISA untuk bukan warganegara malaysia
 Perkara selain daripada yang disebutkan dalam jadual
 Wang saku dan perbelanjaan sendiri

Perlukan pakej ground sahaja?

Apa itu pakej ground? Pakej ground bermaksud pakej tanpa penerbangan. Anda akan menguruskan tiket penerbangan anda sendiri dan kami akan sediakan pengurusan tour di destinasi anda daripada A-Z.

Muat Turun Jadual Lengkap

Muat turun jadual dalam bentuk pdf ataupun cetak terus info jadual lengkap daripada laman web ini.

Kelebihan Pakej Ini

 Hotel Mewah 4-5 Bintang Sahaja
 Bonus : 1 malam bermalam di Cave Hotel
 Pengalaman Hot Air Balloon (Optional)
 Percuma Bosphorus Cruise
 Pengalaman petik buah dan makan sepuasnya
 Tiada bayaran tersembunyi (Termasuk tippings)

Berhubung Dengan Kami

Hubungi kami pada waktu pejabat di
03 95441442 (Isnin Jumaat 9.00am-5.30pm) ataupun diluar waktu pejabat, anda boleh berhubung atau whatsapp dengan tour consultant kami

Azmi 0168115770

Aishah 0162028227

Hani 0163625434

Khalis 01133560497

Berminat untuk Tempahan?

Anda hanya perlu isikan borang ini dan kami akan emailkan anda butiran lanjut perjalanan, jumlah bayaran penuh untuk kumpulan anda serta info pakej lengkap.

Pertanyaan/SurveyBerminat Tempahan