skip to Main Content
Klik Untuk Menu
Butiran Pakej Percutian

Pakej percutian Kunming ini adalah salah satu pakej china kami yang terbaru. Kunming dikenali sebagai bandar musim bunga yang abadi. Ianya bersuhu suam dan terdapat musim sejuk ketika December sehingga februari. Populasi bandar ini adalah lebih kurang 10 juta orang dan kian meningkat. Kunming dipenuhi dengan bangunan moden dan jalan raya yang besar. Kunming merupakan bandar pemulaan kepada mereka yang ingin mengembara keseluruh Daerah Yunnan

Jika anda mencari pakej percutian muslim yang mengutamakan pengalaman menarik pelancongan pada harga yang bajet, melanconglah bersama Muslimtravelbug. Pakej Percutian Kunming Pakej Percutian Kunming Pakej Percutian Kunming

Tempoh Nama Pakej Harga Jadual Perjalanan
5H4M 5D4N Kunming Muslim Tour Bermula RM1528
Dapatkan Harga Termasuk Penerbangan

Hanya pilih jenis pakej anda dan maklumkan bilangan peserta dan tarikh yang percutian yang anda inginkan. Kami akan buatkan quotation berdasarkan harga penerbangan terendah!

Klik Disini Untuk Panduan Lanjut

ATAU

Hantarkan apa-apa soalan anda terus kepada kami

Terma & Syarat

Deposit minima RM100/pax untuk Pakej Persendirian (Ground Arrangement – pakej tanpa tiket penerbangan).

Deposit termasuk tiket penerbangan akan dimaklumkan melalui email sekiranya anda ingin membuat tempahan termasuk tiket penerbangan.

Bayaran terakhir adalah 14 hari (Tanpa tiket penerbangan) atau 45 hari (Termasuk tiket penerbangan) sebelum tarikh travel anda.

Sila rujuk Syarat (Pakej Persendirian) untuk maklumat lanjut.

Hi there! We'd love to help you out! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

Chat with us on WhatsApp