skip to Main Content

Harga Seorang Bermula

RM2999

Khidmat Pelanggan

Tetapkan temujanji bersama kami melalui Chat dan dapatkan info lanjut berkenaan percutian ini sekarang.

Tarikh Pelepasan

Tarikh Harga Status
FEB 2019 RM3490 RM#### 10 Seat
MAR 2019 RM3490 RM#### 10 Seat

Aturcara Program

HARI 1

Bertolak daripada Lapangan Terbang KLIA 2 ke Lapangan Terbang Antarabangsa Velena. Setibanya di Velena,Maldives, anda akan bergerak ke Kepulauan Maafushi menggunakan bot laju. Anda akan menyaksikan sendiri keindahan lautan Maldives pada waktu malam sepanjang perjalanan ke Maafushi. Tiba di kepulauan Maafushi dan check in hotel.

HARI 2 (BLD)

Sarapan pagi dan sertai aktiviti Snorkelling pada 9.00 pagi menggunakan bot khas. Anda akan dibawa ke beberapa hot spot untuk pengalaman meyaksikan batu karang serta hidupan laut Maldives. (Peralatan Snorkelling akan disediakan). Kemudian, bot akan bergerak ke kawasan penyu supaya anda dapat berenang bersama penyu. Aktiviti diteruskan dengan pengalaman makan (pack lunch) di Sandbank. Sandbank adalah kepulauan pasir kecil ditengah lautan yang mempunyai pemandangan indah. Kembali ke kepuluan Maafushi untuk makan malan dan check in hotel.

HARI 3 (BD)

Sarapan pagi dan melawat sekitar Kepulauan Maafushi.Kepulaun ini mempunyai penduduk seramai 2700 orang dan majoritinya adalah orang islam. Anda boleh berjalan-jalan di kawasan kedai cenderamata, bergambar dikawasan pantai, solat zohor dimasjid ataupun santai minum coffee di restoren tepi pantai. Pada waktu petang, anda akan dibawah melawat Bikini Beach dan melihat matahari terbenam. Selepas semua, anda akan dibawa untuk aktviiti Candle Dinner yang romantic ditepi pantai.

HARI 4 (BLD)

Sarapan pagi. Pada hari ini, anda akan bergerak ke Resort Mewah Maldives ( 1 malam RM1000) untuk aktiviti santai,bergambar dan berehat. Maldives terkenal dengan resort-resort mewah dan merupakan salah satu pengalaman honeymoon terbaik didunia. Di resort ini, anda dapat berehat dan menggunakan kesemua kemudahan seperti kolam renang, restoren ataupun aktiviti-aktiviti pulau lain secara percuma. Kembali ke kepuluan Maafushi untuk makan malam dan check in hotel.

HARI 5 (B)

Sarapan pagi dan check out pada 12pm. Kembali ke Kepulauan Lapangan Terbang Velena menggunakan bot laju. Pulang ke Tanah Air.

Senarai Harga

Dewasa Kanak-kanak Berkatil Kanak-kanak Tidak Berkatil Bayi
Harga RM#### RM#### RM#### RM500
Harga Promo RM#### RM#### RM#### RM500

Nota Lanjut

  • Harga sesetengah tarikh mungkin berbeza, Hubungi kami untuk harga lengkap.
  • Harga promosi terhad sehingga tamat tempoh promosi.
  • Jadual perjalanan peserta musim sejuk 2018 berbeza dengan program 2019. Sila rujuk pejabat untuk jadual 2018.

Pakej Termasuk

Penerbangan Airasia,muatan 20kg & MOB
Penginapan Hotel 3 bintang
Makanan Halal seperti dalam jadual
Pemandu Pelancong & Tippings
Pengangkutan Bot
Tiket lawatan seperti dalam jadual

Pakej Tidak Termasuk

Insuran Pelancongan
Pengurusan VISA untuk bukan warganegara Malaysia
Perkara selain daripada yang disebutkan dalam jadual
Wang saku dan perbelanjaan sendiri

Perlukan pakej ground sahaja?

Apa itu pakej ground? Pakej ground bermaksud pakej tanpa penerbangan. Anda akan menguruskan tiket penerbangan anda sendiri dan kami akan sediakan pengurusan tour di destinasi anda daripada A-Z.

Muat Turun Jadual Lengkap

Muat turun jadual dalam bentuk pdf ataupun cetak terus info jadual lengkap daripada laman web ini.

Berhubung Dengan Kami

Hubungi kami hari ini untuk dapatkan sebut harga untuk servis yang anda perlukan.Kami boleh dihubungi melalui email ataupun di talian:

03-95441442

Isnin-Jumaat (9.00am-5.30pm)

Kenapa Anda Patut Pilih Kami?

 Syarikat berdaftar dengan kementerian
 Pakej tiada tips (bayaran) tersembunyi
 Deposit terendah & bayaran ansuran
 Servis kualiti muslim yang lebih baik
 Harga pakej dibawah harga pasaran
 Pakej fleksibel dan mengikut bajet anda
 Team kami sentiasa ada untuk anda

Berminat untuk Tempahan?

Kami akan emailkan anda butiran lanjut perjalanan, jumlah bayaran penuh untuk kumpulan anda dan info pakej lengkap. Anda juga boleh bertanya soalan lanjut di whatsapp [klik sini]

    pakej percutian korea musim sejuk, pakej percutian korea musim sejuk, pakej percutian korea musim sejuk, pakej percutian korea musim sejuk