skip to Main Content

Harga Seorang Bermula

RM590

Khidmat Pelanggan

Tetapkan temujanji bersama kami melalui Chat dan dapatkan info lanjut berkenaan percutian ini sekarang.

Butiran Pakej Percutian

Pakej Percutian Padang Bukit Tinggi ini merupakan salah satu pakej terbaru kami.Padang merupakan ibu negeri dan bandar terbesar di Sumatra Barat, Indonesia. Bukit Tinggi pula merupakan salah satu kawasan kampung yang ada di bahagian Hilir daerah Sumatera Utara, Indonesia. Disebabkan jarak yang agak dekat, kebiasaanya pakej akan digabungkan untuk melawat kedua-dua tempat ini.

Untuk pakej ini, Terdapat lapangan terbang baru iaitu Lapangan Terbang Antarabangsa Minangkabau (PDG/WIPT). Padang terkenal dengan masakan Padangnya, seperti rendang, soto dan sate Padang, dengan Restoran Padang banyak terdapat di seluruh kota besar di Indonesia.

Padang juga dikenal dengan legenda Siti Nurbaya dan Malin Kundangnya. Di bukit Muara, terdapat kubur Siti Nurbaya dengan sebuah jambatan yang juga bernama Siti Nurbaya, manakala di pantai Air Manis terdapat batu Malin Kundang. Lokasi ini agak ramai dikunjungi terutama dari petang hingga malam hari. Pakej Percutian Padang Bukit Tinggi,Pakej Percutian Padang Bukit Tinggi,Pakej Percutian Padang Bukit Tinggi

Tempoh Nama Pakej Harga Jadual Perjalanan
3H2M 3D2N Padang Bukit Tinggi Muslim Tour Bermula RM590
4H3M 4D3N Padang Bukit Tinggi Muslim Tour Bermula RM740

Terma & Syarat

Booking Fees minima RM100/pax untuk Pakej Persendirian (Ground Arrangement – pakej tanpa tiket penerbangan).

Deposit termasuk tiket penerbangan akan dimaklumkan melalui email sekiranya anda ingin membuat tempahan termasuk tiket penerbangan.

Sila rujuk Syarat (Pakej Persendirian) untuk maklumat lanjut.

Dapatkan Harga Termasuk Penerbangan

Hanya pilih jenis pakej anda dan maklumkan bilangan peserta dan tarikh yang percutian yang anda inginkan. Kami akan buatkan quotation berdasarkan harga penerbangan terendah!

Hubungi Kami

Hubungi kami hari ini untuk dapatkan sebut harga untuk servis yang anda perlukan. Kami boleh dihubungi melalui email ataupun di talian:

03-95441442

Isnin-Jumaat (9.00am-5.30pm)

Kenapa Anda Patut Pilih Kami?

 Syarikat berdaftar dengan kementerian
 Pakej tiada tips (bayaran) tersembunyi
 Deposit terendah & bayaran ansuran
 Servis kualiti muslim yang lebih baik
 Harga pakej dibawah harga pasaran
 Pakej fleksibel dan mengikut bajet anda
 Team kami sentiasa ada untuk anda

Berhubung Dengan Kami

Hubungi kami pada waktu pejabat di 03 95441442 (Isnin Jumaat 9.00am-5.30pm) ataupun diluar waktu pejabat, anda boleh berhubung atau whatsapp dengan tour consultant kami

Indra 0176949454

Nazurah 0126143934

Jima 0133530830

Berminat untuk Tempahan?

Anda hanya perlu isikan borang ini dan kami akan emailkan anda butiran lanjut perjalanan, jumlah bayaran penuh untuk kumpulan anda serta info pakej lengkap.

    Keluarga/KawanKorporatLawatan Pendidikan
    Pertanyaan/SurveyBerminat Tempahan