skip to Main Content

Harga Seorang Bermula

RM1241

Khidmat Pelanggan

Tetapkan temujanji bersama kami melalui Chat dan dapatkan info lanjut berkenaan percutian ini sekarang.

Butiran Pakej Percutian

Pakej Percutian Sydney kami adalah pakej terbaru dan merupakan pakej yang fokus pada pengalaman dan keindahan bandar di australia ini. Sydney merupakan Bandar terbesar di Australia. Sydney memiliki populasi wilayah metropolitan 4.34 juta penduduk. Sydney merupakan salah satu bandar yang mempunyai kaum paling ramai di dunia kerana turut didiami oleh orang asing daripada seluruh dunia.

Terdapat pelbagai tempat menarik dan dijadikan ikon Sydney seperti Sydney opera house dan harbor bridge. Sydney dikelilingin dengan taman dan mempunyai banyak laluan sungai. Antara taman yang popular adalah Hyde Park, Royal Botnical Gardens dan Taman National. Jika anda ke Sydney, anda wajib datang ke Sydney Harbour.

Bergantung kepada tema percutian anda, anda juga boleh melawat Toranga Zoo,Luna Park,Sydney Tower,Bondi Beach,Blue Mountain,Coocatoo Island  dan pelbagai lagi tempat menarik. Disebabkan terlalu banyak tempat menarik, anda harus bijak merancang perjalanan awal dan tema percutian anda.

Untuk ke Sydney, kami cadangkan anda terus ke lapangan terbang sydney atau anda juga boleh bergerak daripada bandar lain iaitu kebiasaannya bandar melbourne.

Jika anda mencari pakej percutian yang halal,khas untuk muslim dan pada harga yang bajet, bercutilah bersama Muslimtravelbug. Pakej Percutian Sydney,Pakej Percutian Sydney,Pakej Percutian Sydney

Tempoh Nama Pakej Harga Jadual Perjalanan
4H3M 4D3N Sydney (SIC) Bermula RM1241

Terma & Syarat

Booking Fees minima RM100/pax untuk Pakej Persendirian (Ground Arrangement – pakej tanpa tiket penerbangan).

Deposit termasuk tiket penerbangan akan dimaklumkan melalui email sekiranya anda ingin membuat tempahan termasuk tiket penerbangan.

Sila rujuk Syarat (Pakej Persendirian) untuk maklumat lanjut.

Dapatkan Harga Termasuk Penerbangan

Hanya pilih jenis pakej anda dan maklumkan bilangan peserta dan tarikh yang percutian yang anda inginkan. Kami akan buatkan quotation berdasarkan harga penerbangan terendah!

Hubungi Kami

Hubungi kami hari ini untuk dapatkan sebut harga untuk servis yang anda perlukan. Kami boleh dihubungi melalui email ataupun di talian:

03-95441442

Isnin-Jumaat (9.00am-5.30pm)

Kenapa Anda Patut Pilih Kami?

 Syarikat berdaftar dengan kementerian
 Pakej tiada tips (bayaran) tersembunyi
 Deposit terendah & bayaran ansuran
 Servis kualiti muslim yang lebih baik
 Harga pakej dibawah harga pasaran
 Pakej fleksibel dan mengikut bajet anda
 Team kami sentiasa ada untuk anda

Berhubung Dengan Kami

Hubungi kami pada waktu pejabat di 03 95441442 (Isnin Jumaat 9.00am-5.30pm) ataupun diluar waktu pejabat, anda boleh berhubung atau whatsapp dengan tour consultant kami

Indra 0176949454

Nazurah 0126143934

Jima 0133530830

Berminat untuk Tempahan?

Anda hanya perlu isikan borang ini dan kami akan emailkan anda butiran lanjut perjalanan, jumlah bayaran penuh untuk kumpulan anda serta info pakej lengkap.

Keluarga/KawanKorporatLawatan Pendidikan
Pertanyaan/SurveyBerminat Tempahan