skip to Main Content
Klik Untuk Menu
Butiran Pakej Percutian

Pakej percutian Xian China ini adalah salah satu pakej yang wajib anda rujuk jika anda telah ke Beijing sebelum ini. Xi’an ialah ibu negeri Provinsi Shaanxi di Republik Rakyat China dan juga sebuah bandar sub-provinsi. Sebagai salah satu kota tertua di China, Xi’an merupakan salah satu Empat Ibu Negara Purba China kerana bandar ini telah menjadi pusat pemerintahan banyak dinasti-dinasti China yang paling berpengaruh, termasuk Dinasti Zhou, Qin, Han, Sui dan Tang. Xi’an adalah titik paling timur dari Jalan Sutera dan dikenal sebagai tapak bersejarah Tentera Terracotta dari masa Dinasti Qin. Bandar Xi’an memiliki sejarah lebih dari 3,100 tahun dan dikenali sebagai Chang’an (“Kedamaian Abadi”) sebelum era Dinasti Ming.

Sejak tahun 1990-an, sebagai sebahagian dari tonggak kebangkitan ekonomi pedalaman China terutama untuk wilayah tengah dan barat laut, bandar Xi’an telah maju sebagai sebuah pusat kebudayaan, industri dan pendidikan yang penting, dengan berbagai kemudahan penyelidikan dan pembangunan untuk ilmu pengetahuan, ketenteraan dan program angkasa lepas China.

Jika anda mencari pakej percutian muslim yang mengutamakan pengalaman menarik pelancongan pada harga yang bajet, melanconglah bersama Muslimtravelbug. Pakej Percutian Xian Pakej Percutian Xian Pakej Percutian Xian

Tempoh Nama Pakej Harga Jadual Perjalanan
4H3M 4D3N Xian Muslim Tour Bermula RM1195
5H4M 5D4N Xian Muslim Tour Bermula RM1439
Dapatkan Harga Termasuk Penerbangan

Hanya pilih jenis pakej anda dan maklumkan bilangan peserta dan tarikh yang percutian yang anda inginkan. Kami akan buatkan quotation berdasarkan harga penerbangan terendah!

Klik Disini Untuk Panduan Lanjut

ATAU

Hantarkan apa-apa soalan anda terus kepada kami

Terma & Syarat

Deposit minima RM100/pax untuk Pakej Persendirian (Ground Arrangement – pakej tanpa tiket penerbangan).

Deposit termasuk tiket penerbangan akan dimaklumkan melalui email sekiranya anda ingin membuat tempahan termasuk tiket penerbangan.

Bayaran terakhir adalah 14 hari (Tanpa tiket penerbangan) atau 45 hari (Termasuk tiket penerbangan) sebelum tarikh travel anda.

Sila rujuk Syarat (Pakej Persendirian) untuk maklumat lanjut.

Hi there! We'd love to help you out! Click one of our representatives below and we will get back to you as soon as possible.

Chat with us on WhatsApp