fbpx

Pakej Cruise

Muslimtravelbug Sdn Bhd adalah wakil sah untuk percutian cruise dari Resorts World Cruises dan mampu memberikan harga yang lebih baik dari laman web sah cruise. Bagaimana kami lakukan?

Setiap tahun, kami telah membuat “blockage date” dimana harga ini akan kekal dan tidak akan naik sepertimana yang berlaku dalam laman web cruise. Namun, bilangan cabin yang ditempah adalah terhad. Sekiranya anda mencari percutian mewah lengkap makan dan aktiviti bebas di satu tempat iaitu cruise, kami cadangkan anda cuba percutian Resorts World Cruises bersama kami.

Berikan sahaja bilangan perserta dan bulan bilakah anda ingin bercuti dan kami akan syorkan anda pakej serta harga yang terbaik untuk percutian anda.

  Please include your departure and return dates and the total number of passengers (adult and child). Add an estimate if you're unsure, and it'll help us determine a price for you.

 • Berhubung terus dengan team kami untuk sebarang persoalan berkaitan persiapan percutian anda.

  Bella

  Cruise Specialist

  Faziela

  Cruise Specialist

  Kami akan respon kurang dari 1 jam pada waktu pejabat Isnin-Jumaat (9.00am-4.00pm),Sabtu (9.00am-12.00pm) & keesokan harinya sekiranya anda berhubung diluar waktu pejabat.