fbpx

Chengdu

Bermula RM1680
 • Bermula 2 pax
 • Tanpa Tiket Penerbangan

Butiran Pakej Percutian

Antara pakej terbaru kami adalah pakej percutian Chengdu. Chengdu terletak di kawasan Red Basin di daerah China Sinchuan. Disebabkan aktiviti dan kekayaan pertanian, Chengdu dikenali sebagai Syurga Tanah yang subur. Dahulunya sehingga tahun 1960, di sungai funan Chengdu penuh dengan bot-bot yang digunakan sebagai pengangkutan utama tetapi kini telah hilang ditelan teknologi zaman terkini.

Chengdu merupakan bandar kepada lebih dariapda 14 juta penduduk. Chengdu menjadi icon budaya dan ketenangan bandar di china. Disebabkan bandar ini merupakan bandar hijau, chengdui menjadi bandar nombor satu di china yang diisytiharkan sebagai bandar besar yang paling sesuai didiami.

Bandar ini juga terkenal kerana dikatakan kekurangan cuaca matahari. Sesuatu yang menarik untuk dilawati

Jika anda mencari pakej percutian muslim yang mengutamakan pengalaman menarik pelancongan pada harga yang bajet, melanconglah bersama Muslimtravelbug.

4D3N Chengdu Muslim Tour

Terma & Syarat

 • Booking Fees minima RM100/pax untuk Pakej Persendirian (Ground Arrangement – pakej tanpa tiket penerbangan).
 • Deposit termasuk tiket penerbangan akan dimaklumkan melalui email sekiranya anda ingin membuat tempahan termasuk tiket penerbangan.
 • Sila rujuk Syarat (Pakej Persendirian) untuk maklumat lanjut.
 • Berhubung terus dengan team kami untuk sebarang persoalan berkaitan persiapan percutian anda.

  Cik Nuren

  Tour Operation Exec

  Cik Nuha

  Tour Operation Exec

  Kami akan respon kurang dari 1 jam pada waktu pejabat Isnin-Jumaat (9.00am-4.00pm),Sabtu (9.00am-12.00pm) & keesokan harinya sekiranya anda berhubung diluar waktu pejabat.

 • Booking Form

   Keluarga/KawanKorporatLawatan Pendidikan

   Pertanyaan/SurveyBerminat Tempahan