fbpx

Guilin

Bermula RM1148
 • Bermula 2 pax
 • Tanpa Tiket Penerbangan

Butiran Pakej Percutian

Pakej percutian Guilin adalah pakej china yang terbaik pada pendapat kami. Guilin adalah bandar yang terletak di bahagian utara Guangxi, China. Guilin merupakan bandar cantik dan dikenali sebagai salah satu destinasi terbaik diantara pelancong. Terdapat banyak tempat menarik di Guilin. Antaranya adalah Longsheng yang terkenal dengan Nasi Longji dan sungai Li yang menjadi gambar dibelakang duit ¥20 China. Yangshuo pula adalah bandar kecil yang dikatakan wajib dilawati di Guilin.

Guilin merupakan bandar yang dikelilingi oleh dua batang sungai dan empat buat tasik sambil dikelilingi dengan pergunungan cantik. Diluar bandar pula, terdapat banyak bangunnan uzur tetapi melambangkan keindahan dalaman china. Guilin juga jauh lebih bersih daripada bandar-bandar china yang lain.

Terdapat banyak hotel-hotel dan kawasan pelancongan di guilin. Apa yang menarik, bandar ini juga bebas daripada pencemaran udara yang terkenal di china. Anda akan dapat gambar yang cantik dibandar ini disebabkan keadaan geografinya yang dikelilingi pergunungan.
Jika anda mencari pakej percutian muslim yang mengutamakan pengalaman menarik pelancongan pada harga yang bajet, melanconglah bersama Muslimtravelbug.

4D3N Guilin Muslim Tour

5D4N Guilin Muslim Tour

6D5N Guilin Muslim Tour

Terma & Syarat

 • Booking Fees minima RM100/pax untuk Pakej Persendirian (Ground Arrangement – pakej tanpa tiket penerbangan).
 • Deposit termasuk tiket penerbangan akan dimaklumkan melalui email sekiranya anda ingin membuat tempahan termasuk tiket penerbangan.
 • Sila rujuk Syarat (Pakej Persendirian) untuk maklumat lanjut.
 • Berhubung terus dengan team kami untuk sebarang persoalan berkaitan persiapan percutian anda.

  Cik Nuren

  Tour Operation Exec

  Cik Nuha

  Tour Operation Exec

  Kami akan respon kurang dari 1 jam pada waktu pejabat Isnin-Jumaat (9.00am-4.00pm),Sabtu (9.00am-12.00pm) & keesokan harinya sekiranya anda berhubung diluar waktu pejabat.

 • Booking Form

   Keluarga/KawanKorporatLawatan Pendidikan

   Pertanyaan/SurveyBerminat Tempahan