fbpx

Sydney

Bermula RM1241
 • Bermula 2 peserta
 • Tanpa Tiket Penerbangan

Butiran Pakej Percutian

Pakej Percutian Sydney kami adalah pakej terbaru dan merupakan pakej yang fokus pada pengalaman dan keindahan bandar di australia ini. Sydney merupakan Bandar terbesar di Australia. Sydney memiliki populasi wilayah metropolitan 4.34 juta penduduk. Sydney merupakan salah satu bandar yang mempunyai kaum paling ramai di dunia kerana turut didiami oleh orang asing daripada seluruh dunia.

Terdapat pelbagai tempat menarik dan dijadikan ikon Sydney seperti Sydney opera house dan harbor bridge. Sydney dikelilingin dengan taman dan mempunyai banyak laluan sungai. Antara taman yang popular adalah Hyde Park, Royal Botnical Gardens dan Taman National. Jika anda ke Sydney, anda wajib datang ke Sydney Harbour.

Bergantung kepada tema percutian anda, anda juga boleh melawat Toranga Zoo,Luna Park,Sydney Tower,Bondi Beach,Blue Mountain,Coocatoo Island dan pelbagai lagi tempat menarik. Disebabkan terlalu banyak tempat menarik, anda harus bijak merancang perjalanan awal dan tema percutian anda.

Untuk ke Sydney, kami cadangkan anda terus ke lapangan terbang sydney atau anda juga boleh bergerak daripada bandar lain iaitu kebiasaannya bandar melbourne.

Jika anda mencari pakej percutian yang halal,khas untuk muslim dan pada harga yang bajet, bercutilah bersama Muslimtravelbug.

4D3N Sydney (SIC)

Terma & Syarat

 • Booking Fees minima RM100/pax untuk Pakej Persendirian (Ground Arrangement – pakej tanpa tiket penerbangan).
 • Deposit termasuk tiket penerbangan akan dimaklumkan melalui email sekiranya anda ingin membuat tempahan termasuk tiket penerbangan.
 • Sila rujuk Syarat (Pakej Persendirian) untuk maklumat lanjut.
 • Berhubung terus dengan team kami untuk sebarang persoalan berkaitan persiapan percutian anda.

  Cik Nuren

  Tour Operation Exec

  Cik Nuha

  Tour Operation Exec

  Kami akan respon kurang dari 1 jam pada waktu pejabat Isnin-Jumaat (9.00am-4.00pm),Sabtu (9.00am-12.00pm) & keesokan harinya sekiranya anda berhubung diluar waktu pejabat.

 • Booking Form

   Keluarga/KawanKorporatLawatan Pendidikan

   Pertanyaan/SurveyBerminat Tempahan