skip to Main Content
Promosi Sempena Raya  Sehingga 40% Potongan Harga Tiket MAS

Promosi sempena raya sehingga 40% potongan harga tiket MAS

Tahukah anda sekarang Malaysia AirLines (MAS) tengah mengadakan promosi sempena Hari raya Aidilfitri ini. Jadi apa tunggu lagi segeralah membuat tempahan ke destinasi-destinasi yang di anjurkan oleh MAS. Antara destinasi yang mendapat potongan sehingga 40% ialah:

1. Singapore

Dengan  harga tiket serendah  RM 339 (Return all-in fare). Admin ada letakkan nama dan gambar tempat menarik yang patut anda kunjungi di Singapura. 

2. Bangkok

Siapa yang teringin melihat membeli belah ke Bangkok boleh book tiket sekarang kerana harga tiket serendah RM359 (Return all-in fare). 

3. Chongqing

 

RM388 sehala (all-in Fare), boleh la anda berkunjung ke Hongya Cave, muzium Tiga Jurang, Jiefangbei Square dan banyak lagi.

 

Hongya Cave

Jiefangbei Square

4. Seoul

Tiket serendah RM1029 (Return all-in fare). Lihat sendiri keindahan Seoul.

5. Tokyo

Bila lagi nak merasakan keindahan kota raya Tokyo dengan bayaran serendah RM1299 (Return all-in fare). 

6. Sydney

RM1399 (Return all-in fare). 

7. Brisbane

RM1599 (Return all-in fare)

Apa tunggu lagi segera membuat tempahan, malah anda berpeluang untuk dapat diskaun tambang sehingga 40% dan tambang istimewa untuk dua orang dengan menaiki Business Class. Selain itu, anda juga berpeluang tebus mata ganjaran serendah 3000 mata ganjaran Enrich. Tapi anda mesti untuk maklumat anda promosi ini bermula dari 21-27 Jun 2018 untuk penerbangan 23 Jun 2018 – 31 Mei 2019 (Domestik) manakala untuk penerbangan antarabangsa pada 26 Jun 2018 hingga 31 Mei 2019. Untuk membuat tempahan boleh klik di sini.

Setelah membuat tempahan jika anda memerlukan agen pelancongan boleh membuat tempahan dengan kami Muslimtravelbug. Jika berminat boleh hubungi kami segera di pakej istimewa Muslimtravelbug.

 

This Post Has 0 Comments

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.