skip to Main Content

VISA AUSTRALIA (ETA)

VISA Australia iaitu secara Electronic Travel Authority (ETA) adalah satu bentuk Visa elektronik untuk memberi kebenaran kepada pemilik passport memasuki negara Australia. Bermaksud info passport anda akan bersambung terus dengan sistem Imigresen Australia dan tiada cetakan diperlukan pada passport anda.

VISA AUSTRALIA (Normal)
RM20
  • Kelulusan Sepantas 24 Jam
  • Servis khidmat Konsultan Visa
  • Kelulusan akan diemail terus
  • Pembayaran Mudah melalui Bank
Soalan-Soalan yang Sering Ditanya

Apakah butiran yang diperlukan?

Kami hanya perlukan butiran halaman muka depan passport anda (gambar yang jelas dan boleh dibaca), tarikh ketibaan di Australia dan email butiran anda.

Berapa harga servis australia?

Bergantung kepada pakej. Serendah RM20 satu passport.

Bolehkan saya jadi wakil untuk buatkan visa untuk peserta lain?

Boleh tetapi kami akan submit satu email sahaja untuk kesemua passport ini (iaitu email wakil) kepada immigresen. Bermaksud wakil ini akan menerima email terus daripada immigresen Australia sama ada anda mendapat kelulusan visa ataupun tidak.

Ada Bayaran Tersembunyi Dalam Servis Ini?

Tiada. Hanya RM20 untuk satu passport. Kami akan uruskan pengurusan VISA Australia anda. Konsep muslimtravelbug.com adalah memastikan pakej dan servis kami tiada bayaran tersembunyi.

Berapa Lama Tempoh Aktif Visa Australia?

Tempoh visa australia adalah setahun bermula daripada tarikh anda daftar. Namun tempoh duduk di australia adalah 3 bulan. Anda harus keluar sebelum cukup 3 bulan, dan seterusnya jika anda ingin masuk semula, anda tidak perlu mendaftarkan visa anda lagi sehingga tamat tempoh.

Bagaimana Jika Permohonan saya tidak diluluskan?

Pihak agensi tidak ada kuasa untuk meluluskan atau membantu (re-appeal) permohonan yang ditolak oleh pihak imigresen Australia. Jika ditolak, anda tiada cara lain selain menguruskan sendiri dengan cara rayuan.

Pihak kami akan bantu dari segi memberikan info dan no tel untuk tujuan rayuan.

Adakah saya perlu cetak halaman bukti visa diluluskan?

Tidak Perlu. Sistem visa ETA adalah sistem dimana kelulusan visa tersebut tertera di sistem imigresen australia. Namun kami galakkan anda untuk cetak untuk tujuan keselamatan dan info dokumen persendirian.

Apakah pilihan cara bayaran yang ada?

Anda boleh membuat bayaran terus di akaun syarikat maybank kami

Muslimtravelbug Sdn Bhd
Maybank 56207539914

pihak kami sedang dalam proses untuk membina sistem pembayaran dalam talian dilaman web kami.

Adalah saya boleh periksa kelulusan visa saya di laman web Imigresen Australia?

Jika anda merujuk kepada : https://www.eta.homeaffairs.gov.au/ETAS3/etas

Sistem agensi pelancongan dan laman web ini merupakan sistem yang berbeza. Bermaksud reference number daripada agensi pelancongan tidak boleh digunakan pada laman web ini. Agensi pelancongan berdaftar mempunyai sistem live dengan imigresen Australia dan hanya boleh mengeluarkan VISA ETA untuk tujuan percutian jangka masa pendek (3 bulan).